The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Κολομβία: προγνωστικά για στοίχημα

Аргентина-Колумбия-02.02

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022, 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες

Το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του δέκατου έκτου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 από την CONMEBOL μεταξύ Αργεντινής και Κολομβίας.

Αργεντινή

Η Αργεντινή πρόωρα εγγυήθηκε για τον εαυτό της το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Σε δεκατέσσερις προκριματικούς αγώνες έχει κερδίσει 32 βαθμούς, χάρη στους οποίους έρχεται δεύτερη με διαφορά τερμάτων 22:7. Οι επιτυχημένες συναντήσεις με Ουρουγουάη (3:0, 1:0), Περού (1:0), Βραζιλία (0:0) και Χιλή (2:1) καταδεικνύουν τη δύναμη των παικτών του Σκαλόνι.

Κολομβία

Ενώ η Κολομβία είναι διάσημη για την ηρεμία της. Οκτώ ισοπαλίες ταυτόχρονα στον προκριματικό κύκλο είναι μια άλλη επιβεβαίωση αυτού. Επιπλέον, η ομάδα αδυνατεί να κερδίσει πέντε συνεχόμενες φορές. Οι αγώνες με Βραζιλία (0:0, 0:1), Εκουαδόρ (0:0), Παραγουάη (0:0), Περού (0:1) κατέβασαν την εθνική Κολομβίας στην έκτη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:18.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η Αργεντινή δείχνει πιο δυνατή, αλλά η εθνική Κολομβίας έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Δεδομένης της τάσης και των δύο ομάδων να παίζουν προσεκτικά, δεν περιμένω να σκοράρουν υπερβολικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *