The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Εκουαδόρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Эквадор-09.10b

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 3:10 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων – 1η ημέρα αγωνιστικής από 18

Αργεντίνη. Μπουένος Άιρες. Γήπεδο Bombonera

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα συνεχιστεί στο Μπουένος Άιρες, όπου η εθνική ομάδα της Αργεντινής θα φιλοξενήσει την εθνική του Ισημερινού.

Αργεντινή

Τα τελευταία χρόνια η Αργεντινή έχει φτάσει στους τελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, του Copa America 2014 και του Copa America 2015, όπου υπέστησαν συνεχώς ήττες στις παρατάσεις. Ωστόσο, η Asby-Celestes εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες στον πλανήτη. Στους πρόσφατους αγώνες τους, έχουν αποφύγει τις ήττες εναντίον της Ουρουγουάης (2:2), της Βραζιλίας (1:0), του Εκουαδόρ (6:1), της Γερμανίας (2:2) και του Μεξικού (4:0).

Εκουαδόρ

Ο Ισημερινός δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και απέτυχε επίσης να ξεπεράσει το γκρουπ στο Copa America 2019. Όπως μπορείτε να δείτε, η τρέχουσα γενιά των παικτών δεν είναι σε θέση να επιβάλει αγώνα σε κορυφαίες ομάδες. Παρόλο που στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι Ισημερινοί νίκησαν τη Βολιβία 1:0, το Περού 1:0 και το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο 3:0, χάνοντας 1:6 από την Αργεντινή και την Κολομβία 0:1.

Πρόβλεψη

Τα άνευ όρων φαβορί αυτού του ζεύγους είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Δεν νομίζω ότι η Αργεντινή θα νικήσει συντριπτικά ξανά τον Ισημερινό όπως πριν από ένα χρόνο. Αλλά θα κερδίσει σίγουρα τρεις βαθμούς στον κουμπαρά της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Αργεντινής με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *