The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Βραζιλία: προγνωστικά για στοίχημα

Аргентина-Бразилия-17.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, 1:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντελ Μπισεντενάριο

Στον κεντρικό αγώνα του δέκατου τέταρτου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, θα αναμετρηθούν οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Αργεντινή

Το εντυπωσιακό ξηρό σερί της Αργεντινής μετράει ήδη πέντε συναντήσεις. Στην πορεία του ηττήθηκαν η Βολιβία (3:0), η Ουρουγουάη (3:0, 1:0) και το Περού (1:0), ενώ η Παραγουάη κατάφερε να υπερασπιστεί την ισοπαλία (0:0). Πλέον οι παίκτες του Σκαλόνι περνούν βρίσκονται σιγουριά στη σίγουρη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει 28 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 20:6.

Βραζιλία

Η Βραζιλία με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:4 οδηγεί με αυτοπεποίθηση το βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ήδη εγγυηθεί το ταξίδι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ. Σημειώνω ότι στις τελευταίες πέντε περιπτώσεις, οι Σελεσάο νίκησαν το Περού (2:0), τη Βενεζουέλα (3:1), την Ουρουγουάη (4:1) και την Κολομβία (1:0, 0:0).

Πρόβλεψη

Λόγω του παράγοντα του γηπέδου, οι Αργεντινοί θεωρούνται μικρά φαβορί του ζευγαριού. Αλλά η Βραζιλία είναι απίθανο να τα παρατήσει τόσο εύκολα χωρίς μάχη. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες είναι δυνατές στην άμυνα, δεν περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο υψηλής απόδοσης από αυτές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *