The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Βενεζουέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Argentina-Venezuela-06.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

06/09/2017, 02:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

«Monumental», Μπουένος Άιρες

Την ερχόμενη Τετάρτη στο 16ο γύρο των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η εθνική Αργεντινής εντός έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική Βενεζουέλας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Αργεντινοί υπάρχουν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, μια τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να την αμφισβητήσει κανείς, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το υψηλό κίνητρο των μελλοντικών γηπεδούχων. Μέχρι τέλος του τουρνουά έμειναν τρεις γύροι, ενώ οι Αργεντινοί δεν έχουν εγγυηθεί ακόμα τη θέση στο top-4 του γκρουπ.

Προς το παρόν πέμπτοι

Η εθνική της Αργεντινής μετά από 15 γύρους στο προκριματικό τουρνουά βρίσκεται στην πέμπτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 23 βαθμοί. Ο ίδιος αριθμός είναι στην εθνική της Χιλής, αλλά οι Χιλιανοί έχουν καλύτερους δευτερεύοντες δείκτες. Μία μονάδα πάνω έχει η Ουρουγουάη, δύο – η  Κολομβία, την πρώτη θέση είναι ήδη εγγυημένη στην εθνική Βραζιλίας.

Οι πιο αδύναμοι

Η εθνική της Βενεζουέλας μετά από 15 γύρους βρίσκεται στην τελευταία 10η θέση στην κατάταξη. Στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων υπάρχουν 7 βαθμοί, η Βολιβία έχει τρεις μονάδες περισσότερο. Εκτός έδρας η Βενεζουέλα στα τρέχοντα προκριματικά έπαιξε επτά παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μόνο μία ισοπαλία 2:2 με το Περού, τα υπόλοιπα παιχνίδια χάθηκαν. Σε αυτούς τους αγώνες η εθνική Βενεζουέλας σκόραρε έξι γκολ. Η Βενεζουέλα είναι η πιο αδύναμα ομάδα στη Νότια Αμερική αυτή τη στιγμή.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει ένα πολύ υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τη Βενεζουέλα, το μόνο ερώτημα είναι με ποιο σκορ θα συμβεί αυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι η Βενεζουέλα δεν θα μπορέσει καν να σκοράρει έστω ένα γκολ την ερχόμενη Τετάρτη, είναι πολύ διαφορετικά τα επίπεδα των μελλοντικών αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: στεγνή νίκη της εθνικής Αργεντινής με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *