The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Αυστραλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Австралия-03.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Ahmad bin Ali Stadium

Στις 3 Δεκεμβρίου Αργεντινή και Αυστραλία θα ξεκινήσουν τον δρόμο για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.
Οι Αργεντινοί χρειάζονται μόνο τον τίτλο
Η εθνική ομάδα της Αργεντινής βάζει πάντα τους μέγιστους στόχους, αυτό το τουρνουά δεν αποτελεί εξαίρεση. Πολλοί γράφουν ότι η κατάκτηση του Μουντιάλ θα είναι ένα σπουδαίο τέλος καριέρας για τον Μέσι. Η ομάδα έκανε τους οπαδούς της να ανησυχήσουν σοβαρά όταν ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με την ήττα από τη Σαουδική Αραβία 1:2. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν επίσης δύσκολο, αλλά καταφέρανε να κερδίσουν το Μεξικό 2:0. Μόλις στον τρίτο αγώνα, η Αργεντινή κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην Πολωνία, κερδίζοντας 2:0, γεγονός που της επέτρεψε να πάρει την πρώτη θέση στην τετράδα.
Η Αυστραλία έχει ήδη πετύχει πολλά
Για τους Αυστραλούς το πρωτάθλημα αυτό ξεκίνησε με μια καταστροφική ήττα από τους νυν παγκόσμιους πρωταθλητές, τους Γάλλους, με σκορ 1:4. Η ομάδα δεν ντροπιάστηκε από ένα τόσο δύσκολο ξεκίνημα, στον δεύτερο γύρο σημείωσε νίκη επί της Τυνησίας 1:0. Καθοριστική ήταν η τρίτη συνάντηση με τη Δανία, όπου ο αντίπαλος θεωρήθηκε φαβορί, η Αυστραλία κατάφερε να παίξει καλά στην άμυνα και βρήκε τη στιγμή της μπροστά, κερδίζοντας με 1:0. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα είναι δεύτερη στον όμιλο, πίσω από τους Γάλλους μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Η μετάβαση στα πλέι οφ μπορεί να θεωρηθεί τεράστια επιτυχία, τώρα δεν θα υπάρχει πίεση, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να νικήσουν έναν αντίπαλο αυτού του διαμετρήματος.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έχουν παίξει τέσσερις φορές στην ιστορία, οι Αργεντινοί έχουν κερδίσει τρεις φορές, καθώς έχει καταγραφεί μία ισοπαλία.
Πρόβλεψη
Με βάση τις αποδόσεις, οι Αργεντινοί δεν πρέπει να έχουν προβλήματα, η διαφορά στην κατηγορία είναι πολύ αισθητή εδώ. Η Αργεντινή σε αυτή τη διοργάνωση έχει ήδη καεί από την υποτίμηση του αντιπάλου, οπότε εδώ περιμένουμε την επικράτηση της ομάδας της Νότιας Αμερικής. Δεν περιμένουμε ούτε ίντριγκες, ποντάρουμε στη νίκη του Μέσι και της παρέας του με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *