The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΕΛ εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

APOELNicosia-Ajax-20.08

Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Νέο Στάδιο ΓΣΠ (Λευκωσία)

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν στις 20 Αυγούστου. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ.

Σύγκριση των αντιπάλων

Για την Άγιαξ αυτή η σεζόν ξεκίνησε με τη νίκη στο Σούπερ Καπ της χώρας. Παίχτηκαν τρεις γύροι στην Ερεντιβίζιε, η ομάδα σημείωσε 7 βαθμούς σε αυτούς, χάρη σ’ αυτό μοιράζεται την πρώτη θέση με πέντε συλλόγους ταυτόχρονα. Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του Άμστερνταμ νίκησε την Βένλο 4:1. Στο προηγούμενο στάδιο των προκριματικών οι Ολλανδοί νίκησαν χωρίς προβλήματα τον ελληνικό ΠΑΟΚ, η εκτός έδρας ισοπαλία – 2:2, καθώς και η εντός έδρας νίκη 3:2. Στο δεύτερο παιχνίδι η Άγιαξ χτύπησε αμέσως τρία πέναλτι, δύο εκ των οποίων βρήκαν το στόχο. Πέρυσι η ομάδα έφτασε στους Ο ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να περάσει στη φάση των ομίλων.

Είναι ακόμα δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να διατηρείται σε καλή κατάσταση, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Η ομάδα μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο αγώνες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα  . Οι Κύπριοι με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να περάσουν την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με σκορ 1:2, αλλά η ομάδα έκανε ένα μικρό κατόρθωμα εκτός έδρας, κερδίζοντας 2:0 εκεί. Οι Κύπριοι έχουν ισχυρή και πεπειραμένη ομάδα, αλλά θα είναι δύσκολο για αυτούς να αντισταθούν στους θαρραλέους Ολλανδούς. Η ομάδα πρέπει να επιτύχει θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι, τότε θα υπάρξουν πιθανότητες για την τελική επιτυχία.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014. Τότε στην Κύπρο οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία 1:1, ενώ στην έδρα της η Άγιαξ πήρε τη σίγουρη νίκη 4:0.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι η Άγιαξ είναι σαφές φαβορί, αν και οι Ολλανδοί θέλουν δουλίτσα στην άμυνα. Ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν πιστεύουν καθόλου στους Κύπριους, αν και εμείς πιστεύουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να αντισταθεί στην έδρα του. Στο επερχόμενο αγώνα προτείνουμε να πάρετε στοίχημα το σύνολο είναι πάνω, η Άγιαξ πάντα επιτίθεται, ενώ για το ΑΠΟΕΛ δεν έχει νόημα να βγάλει «λεωφορείο» μπροστά από το τέρμα του στο εντός έδρας παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *