The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αντβέρπ εναντίον Γάνδη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Антверпен-Гент-21.11b

Πρωτάθλημα Βελγίου

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bosuilstadion

Λόγω του γεγονότος ότι το «παράθυρο της FIFA» έκλεισε μόνο την Τρίτη, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η σεζόν θα συνεχιστεί την Παρασκευή ή και το Σάββατο. Αλλά το Βέλγιο αποφάσισε να ξεκινήσει τη νέα περιοδεία την Πέμπτη – τότε θα παίξουν Αντβέρπ και Γάνδη, κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος Βελγίου.

Η Αντβέρπ επιτέλους υπενθύμισε για τον εαυτό της

H Αντβέρπ έπαιzε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και έχει κερδίσει το πρωτάθλημα και το Βελγικό Κύπελλο πολλές φορές. Αλλά οι τελευταίες ένδοξες σελίδες γράφτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 90, μετά από τις οποίες κράτησε μια μακρά ανεπιτυχής σειρά, κατά την οποία η ομάδα πέρασε πολλές εποχές στο χαμηλότερο ντιβισιόν της χώρας. Αλλά τώρα είναι και πάλι μια σοβαρή στρατιωτική μονάδα. Ο Laszlo Beleni έκανε καλή δουλειά. Το καλοκαίρι  η ενδεκάδα του Ρουμάνου τεχνικού έπαιξε ακόμη και στο Europa League, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν την AZ, αν και στο Άλκμααρ ήταν 1-1. Ωστόσο, μέχρι στιγμής απ’ όλα φαίνεται ότι η Αντβέρπ θα επιστρέψει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο τέλος της σεζόν. Ο Mbokani πρέπει να ξεχωρίσει, ο πρώην επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου έχει ήδη σκοράρει 11 γκολ και οδηγεί μεταξύ των σκόρερ της χώρας. Υπάρχουν στη σύνθεση επίσης έμπειροι Μιράλιας, Khudt, Rafaelov, de Laet, και Sinan Bolat στο τέρμα. Αυτή η συμμορία, μετά τη νίκη πάνω στην Brugge στον τελευταίο γύρο με 24 βαθμούς μετά από 14 παιχνίδια, έφτασε στην κορυφή 6.

Η Γάνδη παίζει με επιτυχία τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή σκηνή

Οι «βουβάλες» πήραν μόνο την τελική 5η θέση στην τελευταία κλήρωση. Αλλά ακόμα κι αυτό τους επέτρεψε να μπουν στο Europa League. Εκεί, ο Γιαρεμτσούκ και οι εταίροι του όχι μόνο ολοκλήρωσαν με επιτυχία 3 στάδια των προκριματικών, αλλά και ηγούνται στον όμιλο με 8 βαθμούς μετά από 4 γύρους. Πίσω από αυτούς βρίσκονται η γαλλική Σαιντ-Ετιέν και η γερμανική Βόλφσμπουργκ, για να μην αναφέρουμε την Αλεξάνδρεια από την Ουκρανία. Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Jess Torup βρίσκουν τη δύναμη να προχωρήσουν στο βελγικό πρωτάθλημα. Εδώ, οι «βουβάλες» έχουν χάσει μόνο δύο φορές από την αρχή της σεζόν, και μετά τις νίκες επί της Στάνταρτ και της Γκενκ, πήραν τη δεύτερη θέση. Η ομάδα δεν χάνει εδώ και 5 γύρους στη σειρά και σκόραρε 30 γκολ σε 14 αγώνες, οι μισοί από τους οποίους οφείλονται στον Καναδό Ντέιβιντ και Γιαρεμτσούκ.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον Μάιο, στο τέλος της περασμένης σεζόν, η Γάνδη κέρδισε με έντονο ύφος στην έδρα της Αντβέρπ, σημειώνοντας στο 45+ και 96ο λεπτό, με τον αποφασιστικό γκολ βρισκόμενη σε μειονότητα. Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτό το ζευγάρι οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει σε επίσημους αγώνες από τον Μάρτιο του 2001, 12 φορές στη σειρά!

Πρόβλεψη

Ας πιστέψουμε ότι μια τέτοια μοναδική σειρά θα διαρκέσει, ειδικά αφού η Γκέντ είναι τώρα σαφώς καθόλου πιο αδύναμη από την Αντβέρπ, αλλά η αντασφάλιση με τη μορφή «μηδενικού» χάντικαπ δε θα βλάψει.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γάνδη με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *