The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αντάλιασπορ εναντίον Φενερμπαχτσέ: πρόβλεψη για τον αγώνα

001_Fenerbahche

Σούπερ Λίγκα της Τουρκίας

Antalya Stadyumu“, Αττάλεια

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 17ου γύρου της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ η Αντάλιασπορ θα αγωνιστεί με τη Φενερμπαχτσέ. Παραδόξως, αλλά οι γηπεδούχοι είναι μεταξύ των μαχητών για τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ενώ τα “καναρίνια” βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Παρά την κατάταξη, ο Φενερ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι “κίτρινο-μπλε” στα μεσοβδόμαδα έπαιξαν αρκετά καλό αγώνα ενάντια στην Γιρεσόνσπορ, κατάφεραν να σκοράρουν πέντε γκολ εκτός έδρας. Υπάρχουν προαπαιτούμενα ότι ο μεγιστάνας της Κωνσταντινουπόλεως συνέρχεται.

Στην έβδομη θέση

Η Αντάλιασπορ, μετά από 16 γύρους στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχει 26 βαθμούς, τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει και η Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι κατώτεροι από τους “αετούς” μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Στην έδρα της η Αντάλιασπορ έπαιξε εφτά αγώνες όπου κέρδισε τρεις φορές με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 10:9.

Φενερμπαχτσέ

Τα “κανάρια” σημείωσαν μόνο 4 γκολ σε οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά το τουρνουά του Europa League τελείωσε και η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει τώρα την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο εγχώριο πρωτάθλημα, κάτι που σίγουρα θα κάνει. Πριν από τον 17ο γύρο ο Φένερ είναι μόνο στη 17η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά η νίκη επί της Αντάλιασπορ στο επόμενο παιχνίδι θα ανεβάσει σίγουρα τα “καναρίνια” από τη ζώνη υποβιβασμού, επειδή πριν από την αγωνιστική ημέρα η διαφορά από τη σωτήρια 15η  θέση είναι μόνο μία μονάδα.

Πρόβλεψη

Η Φενερμπαχτσέ είναι ένα κεφάλι ισχυρότερη από την Αντάλιασπορ στη σύνθεση, τα “καναρίνια” επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα, έπαιξαν ποιοτικό αγώνα για το Κύπελλο της Τουρκίας. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα, μπορείτε να περιμένετε παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *