The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αντάλιασπορ εναντίον Σίβασπορ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Антальяспор-Сиваспор-16.03b

Πρωτάθλημα Τουρκίας

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Αντάλια Αρένα

Η Τουρκία είναι μια από τις λίγες επιδημιολογικά ήρεμες χώρες της Ευρώπης μέχρι στιγμής. Εδώ συνεχίζουν να παίζουν στο Super League και, ειδικότερα, συνεχίζεται η παράδοση να ολοκληρώνουν την περιοδεία με αγώνα της Δευτέρας. Αυτή τη φορά οι διοργανωτές θα αφήσουν για το τέλος τη μονομαχία Αντάλιασπορ – Σίβασπορ. Θα μπορούν οι φιλοξενούμενοι να εκδικηθούν για τον πρόσφατο αποκλεισμό από το κύπελλο; Παρουσιάζουμε μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 16 Μαρτίου 2020.

Η Αντάλιασπορ τον τελευταίο καιρό δεν λάμπει πάλι

Οι “σκορπιοί” μετά από ανεπιτυχή πρώτο γύρο το χειμώνα έκανε σοβαρά βήματα για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Η φιλόδοξη ομάδα κάλεσε νέο τεχνικό και επίσης προσέλαβε ορισμένους ονομαστούς ποδοσφαιριστές στο “παράθυρο” του Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων, η άμυνα ενισχύθηκε από τον Φιόντορ Κουντριάσοφ, ενώ ο Λούκας Ποντόλσκι, που δεν ήταν ξένος στην Τουρκία, κλήθηκε να σκοράρει γκολ. Τα μέτρα που λήφθηκαν συνέβαλαν: η ομάδα διόρθωσε την κατάσταση στο Super League, ξεφεύγοντας από τη ζώνη υποβιβασμού και έφτασε στον ημιτελικό του κυπέλλου. Όμως, φαίνεται ότι είτε τώρα το θάρρος έχει εξαφανιστεί λίγο, ή απλά η Αντάλιασπορ έχει ηρεμήσει λίγο. Εντός έδρας η ομάδα κατάφερε, παίζοντας σε πλειοψηφία, να χάσει από την Αλάνιασπορ  στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ενώ πριν από μία εβδομάδα, χάρη στο καθυστερημένο γκολ του “Πρίγκιπα Poldi”, ξέφυγε από την ήττα από την Γκεντσλερμπιρλιγκί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η Σίβασπορ προσπαθεί να επιστρέψει στα ύψη

Οι “γενναίοι” δεν είναι καθόλου μεγιστάνας του ποδοσφαίρου. Και ακόμα στο τελευταίο πρωτάθλημα πήραν μια μέτρια θέση στη μέση της κατάταξης, κάτι που δεν έκπληξη κανέναν. Αλλά στο πρόσωπο του Riza Çalımbay, πήραν τεχνικό, που τους έδωσε μια σοβαρή ώθηση. Αυτή η ομάδα προκάλεσε την πιο δυνατή αίσθηση του πρώτου μέρους της σεζόν, τουλάχιστον στο πλαίσιο της Τουρκίας, η Σίβασπορ για πολύ καιρό ήταν ο ηγέτης στην κατάταξη. Ωστόσο, ήταν αδύνατο να αποφευχθεί η ύφεση: από τα τέλη Ιανουαρίου ξεκίνησε μια σειρά χωρίς νίκες, η οποία, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο, διήρκεσε 7 συνεχόμενους αγώνες. Μόνο στο τέλος του χειμώνα κατάφερε και πάλι να κερδίζει ενεργά τους βαθμούς. Οι “γενναίοι” κέρδισαν “ξηρά” εναντίον Αλάνιασπορ  και Άνκαραγκιουτζου, στη συνέχεια έδωσε μια ωραία ισοπαλία 2:2 με την Γαλατασαράι. Αυτό τους επέτρεψε να μην είναι πίσω από τα “λιοντάρια” της Κωνσταντινούπολης, μοιράζοντας μαζί τους την 3η θέση στην κατάταξη. Αλλά ίσως ο Çalımbay σκοπεύει να αγωνιστεί για κάτι περισσότερο, για παράδειγμα, για την πρόκριση στο Champions League ή ακόμα και για το τίτλο;

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η Αντάλιασπορ που απέκλεισε τη Σίβασπορ από το κύπελλο λόγω του πλεονεκτήματος του εκτός έδρας γκολ με 2 ισοπαλίες. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι “γενναίοι” νίκησαν τους “σκορπιούς” τον Οκτώβριο 2:1.

Πρόβλεψη

Η Σίβασπορ δεν φαίνεται να είναι χειρότερη από την Αντάλιασπορ και ρεβάνς είναι πολύ πιθανή εδώ. Αλλά δε θα είναι απλό το έργο για τους “γενναίους”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σίβασπορ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *