The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αννόβερο 96 εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

RB-Leipzig-01.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Αρένα HDI, Αννοβερο

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αννόβερο 96

Η Αννόβερο είναι αουτσάιντερ του γερμανικού πρωταθλήματος και ο βασικός υποψήφιος για αποκλεισμό από την ελίτ ποδοσφαίρου. Η ενδεκάδα του Thomas Dolly σκοράρει πολύ λίγο (μόνο 18 γκολ, το τρίτο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα από το τέλος) και χάνει πολλά γκολ (41 γκολ, επίσης το τρίτο αποτέλεσμα από το τέλος). Εντός έδρας η ομάδα σημείωσε μόνο 2 νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, ενώ στα 9 εντός έδρας παιχνίδια η Αννόβερο κατάφερε να σκοράρει στο τέρμα του αντίπαλου μόνο 7 φορές (πολύ καταθλιπτικά στατιστικά στοιχεία). Φέτος, ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει ούτε μία νίκη, χάνοντας από τη Βέρντερ Βρέμης (0:1) και την Μπορούσια Ντόρτμουντ (5:1). Γενικά, η Αννόβερο έχει λίγες πιθανότητες να σταθεί εναντίον ενός από τους ηγέτες του πρωταθλήματος (παρά το πλεονέκτημα του γηπέδου).

ΡΜ Λειψίας

Επί του παρόντος οι “ταύροι” βρίσκονται στην 4η θέση του τουρνουά και αγωνίζονται για την πρόκριση στη ζώνη του Champions League. Την τρέχουσα σεζόν η ΡΜ Λειψίας δεν μπορεί να καυχηθεί με τις εκτός έδρας στατιστικές: σε 9 εκτός έδρας αγώνες η ομάδα κέρδισε 3 φορές, σε 2 παιχνίδια έπαιξε ισοπαλία και έχασε 4 φορές. Στον τελευταίο αγώνα οι ταύροι νίκησαν την Fortune εκτός έδρας (0:4), διακόπτοντας έτσι τη σειρά από εκτός έδρας ήττες, που κράτησε 3 παιχνίδια. Η ΡΜ Λειψίας έχει ήδη χάσει αρκετούς βαθμούς και έχει απομακρυνθεί από τη τρίτη θέση για 5 μονάδες, καθώς και η Άιντραχτ βρίσκεται σε επικίνδυνη απόσταση (διαφορά 3 βαθμών). Έτσι, η ομάδα πρέπει να κερδίζει βαθμούς, ειδικά στο παιχνίδι με το αουτσάιντερ.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την αντιπαράθεση, φυσικά, το φαβορί είναι η ΡΜ Λειψίας. Έχουν πιο αριστοτεχνική και αποτελεσματική σύνθεση, οι παίκτες είναι σε άριστη φυσική κατάσταση + έχουν κίνητρο να διατηρήσουν τη θέση στη ζώνη του Champions League. Αννόβερο είναι απίθανο να είναι σε θέση να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον αντίπαλο. Ως εκ τούτου, η νίκη της ΡΜ Λειψίας μοιάζει με το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *