The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αννόβερο εναντίον Βέρντερ Βρέμης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hannover-WerderBremen-06.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα HDI

Το 29ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίγει η αναμέτρηση μεταξύ Ανόβερο και Βέρντερ Βρέμης. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές και γείτονες στην κατάταξη, παρά το πλεονέκτημα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων στην επικείμενη συνάντηση θεωρούν τους «μουσικούς» μικρό φαβορί.

Η ύφεση

Μετά από 28 γύρους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Ανόβερο 96 βρίσκεται στην 13η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, έχει 32 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά από τη Μάιντς, που βρίσκεται στη δέκατη έκτη θέση, δηλαδή στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, είναι 6 βαθμοί. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ανόβερο 96 μόνο έχανε, οι ήττες για αυτή την περίοδο ήταν από την Μενχενγκλάντμπαχ, τη Φρανκφούρτη, την Άουγκσμπουργκ, την Ντορτμούντ και τη ΡΜ Λειψίας. Συνολικά στην έδρα της στην τρέχουσα σεζόν η Ανόβερο έπαιξε 14 συναντήσεις, στις οποίες κατάφερε να κερδίσει 6 φορές με 5 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 23:20.

Καλή φόρμα

Η Βέρντερ Βρέμης στο δεύτερο γύρο δείχνει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, σε πέντε τελευταία παιχνίδια οι «μουσικοί» δεν έχασαν ποτέ, αφού κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Αμβούργο, Κολωνία, Άουγκσμπουργκ και Φρανκφούρτη. Στην κατάταξη του γερμανικού ελίτ πρωταθλήματος η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στη 12η θέση, έχει 36 βαθμούς στο ενεργητικό της και τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Πρόβλεψη

Στην απόσταση της τρέχουσας σεζόν η Βέρντερ έχει αρνητικές στατιστικές εκτός έδρας, αλλά αξίζει να δώσουμε προσοχή στην εξαιρετική φόρμα των «μουσικών». Στην επερχόμενη συνάντηση το καλύτερο στοίχημα είναι στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Βέρντερ Βρέμης δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *