The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανζέ εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Angers-Nice-13.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σταντ Ζαν Μπουέν

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον 33ογύρο του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Ανζέ και Νις. Σε αυτό το ζευγάρι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι εταιρείες στοιχημάτων έβαλαν στο παιχνίδι σχεδόν ίδια γραμμή πονταρίσματος, αν και πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων. Εάν ο κύριος στόχος των μελλοντικών γηπεδούχων για την τρέχουσα σεζόν είναι η διατήρηση της θέσης στην ελίτ, οι “αετοί” δεν έχουν χάσει ακόμη την πιθανότητα να κατέχουν τη τελική θέση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Δέκατοι τέταρτοι

Η Ανζέ έπαιξε στην τρέχουσα σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα 32 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να σκοράρει 36 βαθμούς. Η διαφορά από τη Τρουά η οποία βρίσκεται στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων είναι 7 βαθμοί, η Λιλ, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, χάνει στους μελλοντικούς γηπεδούχους 8 βαθμούς. Στην έδρα της η Ανζέ έπαιξε 16 συναντήσεις, στις οποίες κατάφερε να κερδίσει 5 φορές με 5 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Έβδομοι

Η Νις αγωνίζεται για την έκτη θέση στο πρωτάθλημα Γαλλίας, η οποία πολύ πιθανό να γίνει του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των “αετών” υπάρχουν 46 βαθμοί, έβδομη θέση στο τουρνουά, η διαφορά από τη Μονπελιέ μόνο σε δευτερεύοντες δείκτες. Εκτός έδρας η Νις παίζει αρκετά καλά, κατάφερε να κερδίσει πέντε φορές σε 15 παιχνίδια, 19 φορές σκόραρε γκολ στην εστία των αντιπάλων. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Νις σκόραρε σταθερά γκολ, έχοντας κερδίσει τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Η άμυνα της Ανζέ απέχει πολύ από την τέλεια, ενώ η Νις συχνά στενοχωρεί τους τερματοφύλακες των αντιπάλων. Επίσης, μην ξεχνάτε το υψηλό κίνητρο των “αετών”, ο κύριος στόχος των οποίων είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην αντιπαράθεση της μεσαίας ομάδας της Λιγκ 1 και της ομάδας που πρόσφατα έπαιξε στο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορείτε να επιλέξετε τη δεύτερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Νις είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *