The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανζέ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Angers-Lyon-27-10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σταντ Ζαν Μπουέν

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 11ο γύρο της Λιγκ 1 Γαλλίας στις 27 Οκτωβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ. η Ανζέ θα παίξει εναντίον της Λυών στο στάδιο Σταντ Ζαν Μπουέν.

Η Ανζέ βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:13. Προς το παρόν η ομάδα ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο σε τρεις αγώνες και κράτησε τον ίδιο αριθμό ισοπαλιών. Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις οι ποδοσφαιριστές τελείωσαν με ισοπαλία. Ο σύλλογος είναι σε κακή κατάσταση, παίζοντας στο γκαζόν του, όπου μόνο μία φορά κατάφερε να κερδίσει, αλλά την ισχυρή Λιλ, με σκορ 1:0.

Η Λυών προσπαθεί να αγωνιστεί για την κορυφαία τετράδα στην κατάταξη για να πάρει το δικαίωμα να παίξει στα ευρωπαϊκά κύπελλα την επόμενη σεζόν. Επί του παρόντος, η λέσχη είναι στην πέμπτη θέση και έχει δεκαεπτά βαθμούς στον κουμπαρά, καθώς η διαφορά γκολ είναι 16:12. Η ομάδα έχει δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συχνά σκοράρουν στο αντίπαλο τέρμα, όπως ο Traore και Dembele. Τα “λιοντάρια” σκοράρουν αρκετά αυτή τη σεζόν, αλλά σε εκτός έδρας αγώνες φαίνονται αβέβαια και κατάφεραν να σημείωσουν μόνο 4 βαθμούς, από τους 12 πιθανούς.

Πρόβλεψη

Οι τελευταίες δύο αναμετρήσεις μεταξύ Λυών και Ανζέ έληξαν με ισοπαλία, με συνολικό σκορ 4:4. Η φόρμα των γηπεδούχων δεν είναι εντυπωσιακή, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν εύκολα να επιτύχουν τη νίκη, χάρη στους παίκτες, οι οποίοι έχουν υψηλότερο επίπεδο από τον αντίπαλό τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λυών με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *