The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση Ρόμα – Γιουβέντους

Roma-Juventus-14.05

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 14 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης, Ρώμη

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος 0 με απόδοση 1,85

Σε αυτό το παιχνίδι το φαβορί είναι οι παίκτες της Ρώμης. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό – οι ευκαιρίες της νίκης της γηπεδούχου ομάδας σε αυτόν τον αγώνα είναι περισσότερες. Τώρα θα προσπαθήσω να το εξηγήσω.

Πρώτον, η Ρόμα είναι πολύ ισχυρή εντός έδρας. Οι Ρωμαίοι έχασαν εδώ μόνο 1 παιχνίδι με 14 νίκες και 1 ισοπαλία, με συνολική διαφορά τερμάτων 44 – 15. Για να διατηρηθεί έστω κάποια ίντριγκα πρέπει να κερδίσει. Δεν είναι μόνο να διατηρήσουν τις πιθανότητες για τον τίτλο, αλλά και το γεγονός ότι η Νάπολι είναι σε απόσταση αναπνοής. Η 2η θέση, όπως όλοι γνωρίζουμε, στην Ιταλία δίνει το άμεσο εισιτήριο για το Champions League.

Η Γιουβέντους αυτή την εβδομάδα προκρίθηκε στον τελικό του Champions League. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα έχει ξοδέψει κάποιους τεράστιους πόρους. Ωστόσο, ένα επιπλέον παιχνίδι έστω με κάποιο τρόπο θα επηρεάσει τη φυσική κατάσταση των παικτών.

Ο Allegra έχει όλες τις πιθανότητες φέτος να πάρει το τριπλό. Στις 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην Ιταλία στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Λάτσιο. Εκτός από το παιχνίδι με την Ρόμα η Γιουβέντους έχει ακόμα παιχνίδια με την Μπολόνια και Κροτόνε στο πρωτάθλημα. Οπότε γιατί να παλέψει με τη Ρόμα, αν μπορεί να κερδίσει την Μπολόνια και Κροτόνε; Για μένα, καλύτερα να κρατήσει τους βασικούς παίκτες για τον τελικό και να κερδίσει παραπάνω τρόπαιο, και στη συνέχεια στην κλάση να νικήσει εντός έδρας την Κροτόνε και τον τίτλο.

Η Γιουβέντους είναι τρομερή εντός έδρας. Εκτός έδρας συμβαίνουν περιοδικά λάθη. 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αλλά αν πάρουμε παιχνίδια με κορυφαίες 8, έχουμε μόνο 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Το στοίχημα είναι καλό λόγω του γεγονότος ότι οι φιλοξενούμενοι δεν χρειάζονται νίκη, και ισοπαλία θα είναι αρκετή. Αν ακόμη προς το  τέλος του αγώνα το σκορ θα είναι ισοπαλίας, οι φιλοξενούμενοι δεν θα τρέχουν ιδιαίτερα μπροστά για να κερδίσουν.

Οι τελευταίες 2 επισκέψεις στη Ρώμη για τη Γιουβέντους ήταν χωρίς νίκες 2:1 και 1:1.

Στο τελευταίο ματς η Ρόμα νίκησε συντριπτικά τη Μίλαν1:4. Η Γιουβέντους πάρα λίγο γλίτωσε την ήττα από τη Τορίνο στο 92ο λεπτό. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τώρα το πρωτάθλημα έφυγε στο τρίτο πλάνο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *