The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για των αγώνα Ελλάδα εναντίον Εσθονία

Greece-Estonia-31.08

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,78

Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και την Εσθονία διαφέρει σημαντικά όσο σε επίπεδο συλλόγων, τόσο και σε επίπεδο ομάδων. Η πρώτη είναι σαφώς ισχυρότερη. Το χάντικαπ -1 για τους γηπεδούχοι είναι η πιο ακίνδυνη και πιο πιθανή επιλογή για αυτό το ματς.

Οι πρωταθλητές του 2004 οι Έλληνες δεν ευχαριστούν τους οπαδούς τους τον τελευταίο καιρό. Το 2014 η εθνική ομάδα έπαιξε για τελευταία φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά και μπόρεσε κιόλας να φτάσει στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Στα προκριματικά για το Euro 2016 η εθνική Ελλάδας απέτυχε και δεν πήγε στη Γαλλία. Ενώ στα προκριματικά για το Μουντιάλ στη Ρωσία τα πράγματα πάνε καλά για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μετά από έξι αγώνες η Ελλάδα έχει από τρεις νίκες και ισοπαλίες με μηδέν ήττες. Αυτή τη στιγμή η εθνική Ελλάδας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και πρέπει να την κρατήσει εύκολα στους υπόλοιπους τέσσερις γύρους, μπαίνοντας στα πλεί-οφ. Οι αντίπαλοι είναι: η Εσθονία, η Κύπρος, το Γιβραλτάρ και το Βέλγιο. Τους τρεις πρώτους οι Έλληνες πρέπει να κερδίσουν. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κύριοι ανταγωνιστές για τη δεύτερη θέση οι Βόσνιοι παίζουν επίσης κατά του Βελγίου σε ένα από τα παιχνίδια, εννέα βαθμοί για την επίτευξη του στόχου θα είναι αρκετοί. Με τους άμεσους ανταγωνιστές για τη δεύτερη θέση στον όμιλο η Ελλάδα δύο φορές έπαιξε ισοπαλία, καθώς και εντυπωσιακά πήρε ένα βαθμό από το Βέλγιο (1-1). Τους αντίπαλους κατώτερου επίπεδου οι Έλληνες ήρεμα κερδίζουν, και τις τρεις νίκες στο πλαίσιο των παρόντων προκριματικών ήταν με διαφορά πάνω από ένα στόχο: στο Γιβραλτάρ 4-1, 2-0 πάνω στην Κύπρος και πάνω στην Εσθονία 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές από τις χώρες της Βαλτικής μαζί με το Γιβραλτάρ θεωρούνται κύρια αουτσάιντερ του ομίλου. Φυσικά τους ίδιους παίκτες του Γιβραλτάρ οι Εσθονοί νίκησαν χωρίς προβλήματα 4-0, στον αγώνα με τους Κύπριους κατάφεραν να πιάσουν ένα βαθμό. Όμως άλλα τέσσερα ματς κατέληξαν στην αποτυχία, με διαφορά τουλάχιστον δύο στόχους: 0-2 εντός έδρας από την Ελλάδα, 0-2 και 1-8 από το Βέλγιο, 0-5 από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σε αυτό το ματς οι Έλληνες παίκτες δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα και είναι υποχρεωμένοι ήσυχα στην τάξη να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς με το απόθεμα στο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: γηπεδούχοι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *