The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tottenham-ManchesterUnited-14.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 14 Μαΐου, 6:30 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Γουάιτ Χαρτ Λέιν

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος με απόδοση 1,72

Ο κύριος παράγοντας υπέρ της νίκης της γηπεδούχος ομάδας είναι το κίνητρο των φιλοξενουμένων, ή μάλλον η απουσία του. Τις προάλλες ο προπονητής της Μάντσεστερ ο Μουρίνιο είπε ότι ο πρωταρχικός στόχος των διαβόλων είναι η νίκη στο Europa League, και όχι πρόκριση στις κορυφαίες 4 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Και είναι κατανοητό, αφού η απόσταση έως τη πολυπόθητη τέταρτη θέση είναι 4 μονάδες, και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν έμεινε πολύς καιρός, οπότε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τη σωστή επιλογή.

Τα λόγια του προπονητή θα περαστούν στους παίκτες. Όλη τη βασική δύναμη ο Μουρίνιο να ρίξει στο δεύτερο παιχνίδι με την Θέλτα, και στο ματς με την Τότεναμ θα εφαρμόσει τη σοβαρή εναλλαγή του σχήματος.

Αυτό βοηθάει τους φιλοξενούμενους. Η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στους 18 αγώνες σημείωσε 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα! Τι να πούμε εδώ αφού ακόμα και αν ο ηγέτης Τσέλσι οι εντός έδρας επιδόσεις είναι πολύ πιο μετριοπαθείς. Επιπλέον, η Τότεναμ έχασε άδοξα το τελευταίο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας με τη Γουέστ Χαμ, και ο αγώνας κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι καλή ευκαιρία για να ξανασηκωθεί στα μάτια των οπαδών.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει απώλειες προσωπικού, ίσως εκτός Γουίνκς, αλλά δεν είναι ο παίκτης της βάσης. Ο ανακτηθεί ο κύριος αριστερός μπακ Ρόουζ, και αυτό είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα για τους Σπερς. Η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ χειρότερη: οριστικά έφυγε ο Ζλάταν, εκτός αυτού δεν θα παίξει ο Ρόχο, Σοόου and Γιανγκ.

Πιστεύω ότι η έλλειψη κινήτρου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παράγοντας της έδρας και απώλειες προσωπικού των φιλοξενουμένων θα πρέπει να παίξουν το ρόλο τους. Περιμένω μια σίγουρη νίκη των Σπερς.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *