The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα Κορκ Σίτι εναντίον Λίμερικ

CorkCity-Limerick-16.06 (1)

Προτεινόμενο ποντάρισμα: γηπεδούχοι και over 2,5 με απόδοση 1,83

Στις 16 Ιουνίου η Κορκ Σίτι στον εντός έδρας αγώνα θα φιλοξενεί τη Λίμερικ στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας.

Θα συνεχίσουν οι επαναστάτες να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους; 

Η Κορκ Σίτι θα φιλοξενήσει τη μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, και ο αγώνας υπόσχεται να είναι αποτελεσματικός, θα εξηγήσω γιατί.

Η Κορκ Σίτι ηγείται στον πίνακα με 49 βαθμούς και με τη διαφορά τερμάτων 48:8, οι αντάρτες σκοράρουν πολύ, σε 8 από τους 10 αγώνες πέρασε το over 2,5, και ταυτόχρονα η Κορκ Σίτι σε 9 από αυτούς κέρδισε, στα εντός έδρας παιχνίδια οι αντάρτες έχουν 16 νίκες στη σειρά χωρίς κανένα λάθος, απίστευτα παίζει η Κορκ εντός έδρας.

Η Λίμερικ είναι ισχυρή μεσαία ομάδα, βρίσκεται στη 6η θέση με 23 πόντους και με διαφορά τερμάτων 25:24,  η ομάδα παίζει πολύ ομαλά, σκοράρει και δέχεται γκολ, στα τελευταία 10 ματς η Λίμερικ σε κάθε ένα από αυτά δεχόταν γκολ.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Κορκ Σίτι έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 15:6, οι επαναστάτες αυτό το κομμάτι της περιόδου παίζουν πολύ ωραία.

Η Λίμερικ στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 2 ήττες, 2 νίκες, μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 10:10, ισοδύναμα η Λίμερικ έπαιξε τα τελευταία παιχνίδια, ταυτόχρονα το over 2,5 πέρασε στα 4 από αυτά.

Στις προσωπικές συναντήσεις το πλεονέκτημα έχει η Κορκ Σίτι: 4 νίκες (0-3, 0-3, 2-5, 0-1) και 1 νίκη έχει η Λίμερικ (2-3).

Ο αγώνας θα είναι παραγωγική, δεν έχω καμία αμφιβολία, οι επαναστάτες με αυτοπεποίθηση προχωράνε στον πολυπόθητο τίτλο ταυτόχρονα παρασύροντας όλους στο πέρασμά τους, η Λίμερικ έρχεται στη μέση του πίνακα και δεν μπορώ να πω ότι αγωνίζεται για τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ο κύριος στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση της θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ Ιρλανδίας, και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν μια χαρά.

Σε αυτό το ματς το νικηφόρο εντός έδρας σερί των ανταρτών θα συνεχιστεί, η Κορκ θα κερδίσει και over 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *