The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική Πρόγνωση για τον αγώνα Αυστραλία εναντίον Γερμανία

Australia-Germany-19.06

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

2ος όμιλος

Δευτέρα, 19 Ιουνίου, 06:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Οι πραγματιστές Γερμανοί ενήργησαν με σύνεση, έχοντας καλέσει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών κατά ήμισυ μη βασική σύνθεση. Οι παίκτες, θέση των οποίων στην ομάδα δεν τίθεται σε αμφιβολία, σίγουρα θα είχαν πρόβλημα με την αναζήτηση κινήτρων – όπως και να ‘χει η διοργάνωση έχει εν μέρει φιλικό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου ο Neuer, Hummels, Höwedes, Μπόατενγκ, Οζίλ, Kroos, Khedira, Müller, Götze, Schürrle και Γκόμεζ δε πήγαν στη Ρωσία.

Ο Γιάχιμ Λεβ κάλεσε αυτούς τους παίκτες οι οποίοι με τον ιδρώτα και το αίμα πρέπει να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους. Από τους 22 παίκτες που έφτασαν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, σε ένα χρόνο στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα επιστρέψουν σε καλύτερη περίπτωση μισοί. Ο ανταγωνισμός θα τους αναγκάσει να ροκανίζουν την γκαζόν για τη θέση στην Μπουντεστίμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι ώστε δε θα υπάρχουν προβλήματα με τα κίνητρα. Οι Γερμανοί θα αγωνίζονται στο μέγιστο.

Υπάρχει αφθονία στην τάξη όχι μόνο για να κερδίσουν την Αυστραλία, αλλά γενικώς οποιονδήποτε. Trapp, Μουστάφι, Ginter, Draxler, Wagner, Werner, Stindl, Ιαν, Younes, Rüdiger, Kimmo Brandt, Rudy ter Stegen … όλοι παίζουν σε κορυφαίους συλλόγους, δεν υπάρχουν τυχαίοι.

Η τάξη υπάρχει. Το κίνητρο υπάρχει. Το παιχνίδι είναι καλοστημένο, αυτό παρατηρήθηκε κατά την προτελευταία εβδομάδα: πρώτα έπαιξαν καλό σε περιεκτικότητα φιλικό με τη Δανία (1:1, αλλά οι Γερμανοί έπαιζαν πολύ πιο έντονα από τον αντίπαλο, δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες στιγμές), μετά πανεύκολα νίκησαν το Σαν Μαρίνο στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο (7:0). Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη νίκη στους Αυστραλούς.

Η εθνική της Αυστραλίας με απογοήτευσε: είδα το φιλικό τους αγώνα εναντίον της Βραζιλίας (0:4), και δεν κατάλαβα πώς οι Αυστραλοί σκοπεύουν να επιτύχουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Κάποιο κατανοητό παιχνίδια στην απόδοσή τους δεν είχα προσέξει. Στην ουσία δεν έχουν δημιουργήσει  πραγματικά επικίνδυνη στιγμή. Την μπάλα την κρατούσαν κακά, χανόντουσαν με την παραμικρή πίεση, με δυσκολία έβρισκαν τρόπους για μετακίνηση της μπάλας στις επικίνδυνες περιοχές μπροστά στο στόχο του αντιπάλου. Υπήρχε έλλειψη τάξης. Ταυτόχρονα απέτυχαν στην άμυνα. Έχασαν 4 γκολ, είναι πολλά, ακόμα και μετά την προσαρμογή για την τάξη του αντιπάλου.

Η Αυστραλία έχει έρθει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2005, έχει αποκλειστεί μετά τη φάση των ομίλων, έχοντας ηττηθεί 3 συνεχόμενες φορές (δέχτηκαν 10 μπάλες). Δε θα εκπλαγώ με την επανάληψη του σεναρίου. Η εθνική της Αυστραλίας ακόμα και στα προκριματικά του Κυπέλλου της Ασίας κέρδισε μόνο σε 2 από τα 6 τελευταία παιχνίδια, έχασε σε 5 από αυτά… Δεν νομίζω ότι θα είναι σε θέση να ξεφύγει από την ήττα στο παιχνίδι εναντίον της Γερμανίας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γερμανίας  με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *