The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόβλεψη για Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Άστον Βίλα

NewcastleUnited-AstonVilla-20.02

Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σεντ Τζέιμς Παρκ, Νιούκασλ

Νιούκαστλ θα φιλοξενεί στον εντός έδρας αγώνα την Άστον Βίλα, η οποία δεν γνωρίζει την γλυκύτητα της νίκης εκτός έδρας εδώ και 5 αγώνες στη σειρά. Η Νιούκαστλ έχει καλή ευκαιρία για την πρόκριση στην Premier League, και όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοί της απέχουν περίπου 3-4 μονάδες, οπότε η νίκη σε αυτό το ματς είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του Μπενίτεθ.

Η Νιούκαστλ, όσο περίεργο και να ακούγεται, πάνω από μισό των βαθμών της σκόραρε εκτός έδρας. Εντός έδρας σκόραρε μόλις 31 πόντους από 66 πόντους συνολικά. Οι καρακάξες σκόραραν 60 γκολ αυτή τη σεζόν και δέχτηκαν λιγότερο απ’ όλους, συνολικά 25 γκολ. Ο Ραφαέλ Μπενίτεθ έχει την ευκαιρία φέτος να αποπληρώσει για τον καταστροφικό αποκλεισμό από την Premier League πέρυσι, και ο αγώνας με τους Βιλλάνους μπορεί  να τους εξισώσει τα στατιστικά των εντός έδρας νικών. Η Νιούκαστλ δεν πρέπει να ξεχνάει για την Μπράιτον και Χάντερσφιλντ, οι οποίες απέχουν από τις καρακάξες μόλις δύο μονάδες. Η Νιούκαστλ έχει χάσει 5 παιχνίδια στη σειρά και υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσει αυτή τη σειρά παραπέρα. 1/3 των σκοραρισμένων γκολ των γηπεδούχων σκόραρε ο Gayle, έχοντας στο ενεργητικό του ήδη 20 γκολ.

Η Άστον Βίλα παίζει πολύ αδύναμα στη φετινή σεζόν για μια ομάδα που πριν από ένα χρόνο έπαιζε στην Premier League. Ναι, οι πιθανότητες ανάκαμψης την προηγούμενη σεζόν ήταν εξαιρετικά μικρές, αλλά το προπέρσινο αουτσάιντερ της τοπ ντιβισιόν δεν είναι το επίπεδο της κάποιας Μπράντφορντ και Preston, οι οποίες αδύνατο το επόμενο έτος να είναι σε θέση να πάρουν ακόμα και πρώτες θέσεις στο Τσάμπιονσιπ. Αλλά η Άστον Βίλα αποδεικνύει το αντίθετο, στην πραγματικότητα φέτος παίζει εκτός έδρας σχεδόν στο επίπεδο της καταδικασμένη για αποκλεισμό Ρόδερχαμ, έχοντας στο ενεργητικό της μόλις 2 νίκες εκτός έδρας.

Οι Βιλλάνοι έχουν αλλάξει προπονητή στη μέση της σεζόν, και οι αλλαγές αυτές δεν έχουν ακόμη επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σκόραραν συνολικά μόλις 8 γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν! Ακόμη και η παραπάνω αναφερόμενη Ρόδερχαμ σκόραρε 10 γκολ εκτός έδρας με 15 ήττες και 1 ισοπαλία. Η αγορά του Σκοτ Χουγάνα, καλύτερο σκόρερ της Μπράντφορντ, δεν βοηθά προς το παρόν τη Βίλα να κερδίσει  ούτε να σκοράρει περισσότερο σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Η Νιούκαστλ πρέπει να νικήσει την Άστον Βίλα, με δεδομένες τις στατιστικές των φιλοξενούμενων σε εκτός έδρας αγώνες και τον αριθμό των γκολ που έχασε και δέχτηκε. Στοιχηματίζω σε μια πειστική νίκη της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ με χάντικαπ ενός γκολ.

Καλή επιτυχία!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *