The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμπερντίν εναντίον Ρέιντζερς: προγνωστικά για τον αγώνα

Абердин-Рейнджерс-20.12

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – Αγωνιστική 7/33
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Pittodrie Stadium

Αυτή την Τρίτη θα δούμε τον αναβληθέντα αγώνα της έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας μεταξύ της Αμπερντίν και της Ρέιντζερς.
Αμπερντίν
Η τρίτη θέση με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 29:23 είναι ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα για την Αμπερντίν, η οποία έχει καλές πιθανότητες να τερματίσει στη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης. Σημειώνω ότι στο ορατό παρελθόν, οι Dons επικράτησαν της Hibernian (4:1) και της Dundee United (1:0), χάνοντας από τους Ρέιντζερς (1:4) και τη Livingston (1:2).
Ρέιντζερς
Την ίδια στιγμή η Ρέιντζερς απέδειξε την υπεροχή της έναντι των Αμπερντίν (4-1) και Χαρτς (1-0), σημείωσε ισοπαλία 1-1 με τη Σεντ Μίρεν και έχασε απροσδόκητα με 1-2 από τη Σεντ Τζόνστον. Παρά τις πολλές αστοχίες, οι Μπλε έφτασαν άνετα στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:14.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες βρίσκονται δίπλα στη βαθμολογία, αλλά το επίπεδο των Ρέιντζερς είναι υψηλότερο. Νομίζω ότι η Αμπερντίν δεν θα μπορέσει να επιβάλει έναν άξιο ανταγωνισμό στους Μπλε, ακόμη και με την ενεργή υποστήριξη του γηγενούς κοινού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρέιντζερς με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *