The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμιάν εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Amiens-PSG-10.01

Λιγκ Καπ Γαλλίας, προημιτελικός

Σταντ ντε λα Λικόρν, Αμιέν

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στους προημιτελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος η Αμιάν στην έδρα της θα φιλοξενεί την ΠΣΖ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ υπάρχουν οι  μελλοντικοί γηπεδούχοι της συνάντησης, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα το 2018 ημερολογιακό έτος στο Κύπελλο Γαλλίας. Με τη σειρά της η ΠΣΖ αντιθέτως έδειξε υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου τα περασμένα μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ουνάι Εμέρι ξεκουράστηκε και άρχισε και πάλι να συνθλίβει τους αντιπάλους της, χωρίς να δίνει προσοχή στον παράγοντα της έδρας.

Η ύφεση συνεχίζεται

Η Αμιάν ολοκλήρωσε το 2017 με δύο ήττες στη Λιγκ 1 από την Τρουά και τη Ναντ. Ως αποτέλεσμα οι μελλοντικοί γηπεδούχοι υποχώρησαν στην 13η θέση στην κατάταξη, έχοντας στο ενεργητικό τους 21 βαθμούς. Το 2018 η Αμιάν φαινόταν πολύ αδύναμη στον αγώνα για το Κύπελλο Γαλλίας εναντίον της Σοσό, ο οποίος χάθηκε με το αποτέλεσμα 0:6.

Μία νίκη μετά την άλλη

Η Παρί Σεν Ζερμέν στα τελευταία πέντε παιχνίδια μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λιλ, Στρασβούργο, Ρεν (δύο φορές) και Καέν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους Παριζιάνους είναι το γεγονός ότι σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια οι «κόκκινο-μπλε» έχαναν τουλάχιστον ένα γκολ, το οποίο μιλά για τα προβλήματα στην άμυνα των Παριζιάνων. Όπως καν να ‘χει το προπονητικό επιτελείο της πρωτευουσιάνικης ομάδας δεν έχει βρει ακόμη ακόμα 100% ισορροπία μεταξύ των γραμμών. Στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ αυτής της σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να νικήσει το Στρασβούργο με το σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε το νέο έτος με τη νίκη 6:1, οι Παριζιάνοι θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν αυτή τη δυναμική και στη συνέχεια, τόσο περισσότερο ότι ο αντίπαλος των «κόκκινο-μπλε» θα είναι η Αμιάν, η οποία αποτυγχάνει τον τελευταίο καιρό αγώνα μετά από αγώνα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν σκοράρουν λιγότερο από δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ + over 2.5 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *