The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμβούργο εναντίον Χόλσταϊν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Hamburger-HolsteinKiel-03.08

Β’ Κατηγορία Γερμανίας

Στάδιο Φόλκσπαρκ, Αμβούργο

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο της Β’ Κατηγορίας Γερμανίας η Αμβούργο θα φιλοξενεί την Χόλσταϊν στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, ο στόχος της Αμβούργο για τη σεζόν είναι περισσότερο από τη σαφή – επιστροφή στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου και καλύτερα να το πραγματοποιήσει από την πρώτη θέση. Αλλά και η Χόλσταϊν δεν είναι δώρο, αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει μάχη σε οποιονδήποτε.

Καλά αποτελέσματα

Όπως και οι περισσότερες ομάδες η Αμβούργο προετοιμαζόταν για την επίσημη σεζόν, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Σε τέσσερις τελευταίες συναντήσεις οι βόρειοι μόνο κέρδιζαν, και στους αντιπάλους της Αμβούργο ήταν ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, Ραπίντ Βιέννης, Στόουκ και Μονακό. Είναι σαφές ότι δεν πρέπει να εφαρμόζουμε τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων στα επίσημα παιχνίδια, αλλά είναι ορατό με γυμνό μάτι, ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι καλά προετοιμασμένοι για το επερχόμενο παιχνίδι.

Λίγα παιχνίδια

Εάν η Αμβούργο ήταν πολύ δραστήρια πριν από την επίσημη περιοδεία, έπαιξε πολλούς φιλικούς αγώνες, η Χόλσταϊν από αυτή την άποψη δεν έκανε πολλά, αφού έπαιξε μόνο δύο φιλικούς. Πρώτα, τα παιδιά από το Κίελο νίκησαν με σκορ 4:0 τη Todesfelde, και μετά υπέστη καταστροφική ήττα από την Ντιναμό Μόσχας 2:6. Όσον αφορά τη σύνθεση και τις δυνατότητες της Χόλσταϊν είναι μεσαία ομάδα της Β’ Κατηγορίας Γερμανίας, αλλά ομάδα ισχυρή, ακόμη και επικίνδυνη στο επίπεδο του δεύτερου πιο σημαντικού πρωταθλήματος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Πρόβλεψη

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν, ειδικά εντός έδρας, είναι πάντα η αδρεναλίνη και το συναίσθημα, η Αμβούργο από όλες τις απόψεις είναι ισχυρότερη από τη Χόλσταϊν και πρέπει να αποδείξει την υπεροχή της στον αντίπαλο στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Σε αυτό το ζεύγος το βέλτιστο στοίχημα είναι η επιλογή της γηπεδούχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αμβούργο θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *