The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμβούργο εναντίον Χόλσταϊν Κίελ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Гамбург-ХольштайнКиль-08.06b

2η Μπουντεσλίγκα

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στη Γερμανία αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν αγώνες στην 1η Μπουντεσλίγκα, ολόκληρο το πρόγραμμα περιοδείας θα εξαντληθεί την Κυριακή. Αλλά ταυτόχρονα θα έχουμε κάτι να δούμε: στο 2ο γερμανικό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μονομαχία, με τη συμμετοχή της Αμβούργου. Η Χόλσταϊν Κίελ έρχεται επίσκεψη. Θα καταφέρει η ομάδα από τον Κίελ σταματήσει τους γηπεδούχους; Παρουσιάζουμε τη δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 8 Ιουνίου 2020.

Η Αμβούργο κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίποτα

Οι “Δινόσαυροι” ήταν ένα μοναδικό κλαμπ στη Γερμανία, το μοναδικό που δεν έφυγε ποτέ από την 1η Μπουντεσλίγκα. Και τώρα διακινδυνεύει για δεύτερη συνεχόμενη φορά να μην ανέβει σε αυτήν. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχουν διδαχθεί τα οδυνηρά μαθήματα του 2019. Επαναλαμβάνεται και πάλι καθυστέρηση στο αποφασιστικό τμήμα του πρωταθλήματος, με απόσυρση από τις κορυφαίες θέσεις. Από τα μέσα Φεβρουαρίου οι παίκτες του Dieter Hacking έχουν κερδίσει μόνο 1 αγώνα από τους 7. Επιπλέον μετά το ανοιξιάτικο διάλειμμα, σημειώθηκαν ισοπαλίες όχι μόνο με τον ηγέτη, την Αρμίνια, αλλά και με την Greiter, καθώς και μια σημαντική ήττα από τον άμεσο ανταγωνιστή τους, τη Στουτγκάρδη. Στο 90ο λεπτό έχασε με σκορ 2:3. Μόνο στις 31 Μαΐου η Αμβούργο κατάφερε να νικήσει την Βέιν, έναν μαχητή για επιβίωση. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι από το Βισμπάντεν σκόραραν δύο φορές (και τις δύο φορές ο Schaeffler), κι όμως αυτή τη φορά κατάφεραν να καταγράψουν 3:2. Δύο φορές στην Αμβούργο λειτούργησε ο σύνδεσμος Kittel-Kinsombi.

Η Χόλσταϊν Κίελ Κίελ δεν διεκδικεί πια τίποτα αυτή τη φορά

Οι «πελαργοί» γενικώς, φαίνεται, σταδιακά γλιστρούν στην κατάσταση της μεσαίας ομάδας του βαθμολογικού πίνακα. Ορισμένες ελπίδες παρέμειναν ακόμη μέχρι την καραντίνα. Αλλά η ομάδα του Ole Werner φαινόταν πολύ μέτρια τον Μάιο. Ναι, κατάφερε να νικήσει τη Στουτγκάρδη, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά ακόμη και εκεί ο αντίπαλος ολόκληρο το 2ο ημίχρονο είναι σε μειονότητα. Πριν από αυτό ο σύλλογος δεν κατάφερε να κρατήσει προβάδισμα των 2 γκολ έναντι της μέτριας Jan Regensburg. Και στους δύο τελευταίους γύρους η Χόλσταϊν Κίελ έχασε με το ίδιο σκορ 1:2. Στις 30 Μαΐου στο Κίελ θα μπορούσε τουλάχιστον να παίξει ισοπαλία με τον ηγέτη Αρμίνια. Αλλά τα τελευταία λεπτά η ομάδα του Μπίλεφελντ με το  γκολ του Σίππολοκ στέρησε το βαθμό από τους «πελαργούς». Ωστόσο, η θέση στο τουρνουά επιτρέπει στους παίκτες του Werner απλώς να περιμένουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Μετά τον αγώνα κυπέλλου, που κέρδισε το 2007 η Αμβούργο, η Χόλσταϊν Κίελ έχει παίξει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Είχε 2 νίκες το 2018, ενώ τον Νοέμβριο έπαιξε ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Αμβούργο έχει υψηλότερα κίνητρα. Αλλά αυτή η ομάδα συχνά απογοητεύει. Το στοίχημα για την αφθονία των γκολ φαίνεται πιο ελκυστικό: ήδη το σύνολο είναι πάνω από 2,5 έχει εξασφαλιστεί με απόδοση 1,71. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *