The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμβούργο εναντίον Ντιναμό Δρέσδης: προγνωστικά για στοίχημα

Гамбург-ДинамоДрезден-01.08

Β’ Κατηγορία Γερμανίας

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φόλκσπαρκ

Ο δεύτερος γύρος στην Bundesliga 2 ξεκινά την Παρασκευή. Και μια από τις διακοσμήσεις θα είναι η αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ Αμβούργου και Ντιναμό Δρέσδης. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά, αλλά, φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε αισιόδοξα συμπεράσματα. Ποιος θα μπορέσει να κερδίσει άλλους 3 βαθμούς σε αυτόν τον αγώνα;

Η Αμβούργο είναι ακόμα στη Bundesliga 2

Η ομάδα από τον θρύλο της κορυφαίας κατηγορίας μετατρέπεται σε αουτσάιντερ. Πώς είναι δυνατό τόσο πεισματικά να κάνουν τα ίδια λάθη, πέφτοντας πάντα στην 4η θέση προς το τέλος της σεζόν. Αλλά τώρα ξεκινάει νέα κλήρωση και ο στόχος είναι ο ίδιος, να ανέβει στην Bundesliga 1. Ήδη υπό την ηγεσία του Τιμ Γουόλτερ, ο οποίος ηγήθηκε του συλλόγου ακριβώς πριν από ένα μήνα. Το επίσημο ντεμπούτο του ήταν επιτυχές. Οι «δεινόσαυροι» συμμετείχαν στον εναρκτήριο αγώνα, παίζοντας με τη Σάλκε εκτός έδρας στις 23 Ιουλίου. Ακόμη και έχοντας χάσει στο 7ο λεπτό (από τον δικό τους περσυνό σκόρερ Terodde), μπόρεσαν να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση 3-1. Επέβαλαν όμως την πίεση στους «βασιλικούς μπλε» στα τελευταία λεπτά, στο 86ο και το 90ο.

Η Ντιναμό Δρέσδης προσπαθεί για άλλη μια φορά να κερδίσει τη θέση τουλάχιστον στη Bundesliga 2

Το «SGD» έλαμψε αρκετές φορές, αλλά στο επίπεδο της GDR, έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ τόσο στη Γερμανία, όσο και της μητρικής Σαξονίας. Όλη όμως η πρόσφατη ιστορία συνοψίζεται στο γεγονός ότι καταφέρνει να φτάσει τουλάχιστον στο επίπεδο της Bundesliga 2, αλλά όχι για να μείνει εκεί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας σεζόν, κατάφεραν να ανέβουν ξανά, επίσης από την 1η θέση. Αλλά αυτό ήταν το τελευταίο επίτευγμα του Πολ Κατσίνσκι, ο οποίος δούλεψε ενάμιση χρόνο, και το πρώτο του Αλεξάντερ Σμιτ ο οποίος πήρε την ομάδα τον Απρίλιο, όταν άρχισαν αποτυχίες. Έχοντας ολοκληρώσει δυνατά την προηγούμενη σεζόν, ο εκπρόσωπος της Δρέσδης ξεκίνησε εξαιρετικά καλά σε υψηλότερο επίπεδο. Η σεζόν ξεκίνησε με συντριπτική νίκη 3-0 επί της Ίνγκολστατ. Ο ήρωας ήταν ο Christoph Daferner, ο οποίος κατέγραψε πρώτα το «διπλό», και στη συνέχεια βοήθησε επίσης τον Merchel. Ωστόσο, τώρα ο αγώνας θα είναι εκτός έδρας και ο αντίπαλος θα είναι πιο δύσκολος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αμβούργο έχει να χάσει 10 συνεχόμενα ματς από τη Ντιναμό στα πρωταθλήματα, ενώ το 2018-2020 κέρδισε 4 στα 4. Αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Δρέσδη στο κύπελλο οι γηπεδούχοι νίκησαν με σκορ 4-1.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Αμβούργο θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί, κερδίζοντας ξανά τον επερχόμενο αγώνα. Αλλά η Ντιναμό Δρέσδης φαίνεται πολύ δυνατή, οπότε προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *