The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμέρικα Μινέιρο εναντίον Ατλέτικο Μινέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα

АмерикаМинейро-АтлетикоМинейро-04.05_cr

Copa Libertadores  –  Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 3:30 π.μ.

Estádio Raimundo Sampaio

Το Copa Libertadores έχει τους δικούς του κανόνες, που το κάνουν διαφορετικό από το αντίστοιχο ευρωπαϊκό του, το Champions League. Μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι μιας χώρας μπορούν να παίξουν στη φάση των ομίλων στο κορυφαίο τουρνουά συλλόγων στη Νότια Αμερική. Έτσι στον 4ο γύρο θα συναντηθούν σύλλογοι από τη Βραζιλία, Αμέρικα Μινέιρο και Ατλέτικο Μινέιρο. Ποια ομάδα είναι πιο δυνατή αυτή τη στιγμή; Το τμήμα ειδικών του site δημοσιεύει πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Μαΐου 2022.

Η Αμέρικα Μινέιρο έφτασε στα προκριματικά του Κόπα με δραματικό τρόπο την περασμένη σεζόν

Τα «κουνέλια» δεν είναι η πιο σοβαρή ομάδα. Μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε συνέχεια μεταξύ 1ης και 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, και περισσότερα χρόνια τις τελευταίες δεκαετίες πέρασε όχι στην ποδοσφαιρική ελίτ της χώρας. Για αυτούς η 8η θέση το 2021 στη Serie A ήταν ένα σοβαρό επίτευγμα, ειδικά επειδή κατάφεραν να ξεπεράσουν την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μόνο σε πρόσθετους δείκτες και οι δύο κατέληξαν με 46 βαθμούς. Από αυτή τη θέση μπορεί να πάει από τη Βραζιλία για να προκριθεί στο Copa Libertadores. Εκεί πέρασε τη Γκουαρανί και την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ. Αλλά στον όμιλο οι επιτυχίες ήταν πιο μέτριες. Η Αμέρικα έχασε εντός έδρας από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, να και μετά σημείωσε ισοπαλία στον αγωνιστικό χώρο της Ατλέτικο Μινέιρο. Όμως με την Ντεπόρτες Τολίμα εντός έδρας, να οδηγεί στο 86ο λεπτό, οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να χάσουν με σκορ 2:3.

Η Ατλέτικο Μινέιρο θα θυμάται για πολύ καιρό την περασμένη σεζόν

Τα «κοκοράκια» το 2021 κέρδισαν και με μεγάλη αυτοπεποίθηση το Brasileirao. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν σε μισό ακριβώς αιώνα, την προηγούμενη φορά κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση το 1971. Βέβαια υπήρξαν και άλλες επιτυχίες, μόνο την τελευταία δεκαετία κατακτήθηκαν το Κύπελλο Βραζιλίας και το Σούπερ Καπ και, το πιο σημαντικό, νίκη στο Cope Libertadores το 2013. Στη νέα κλήρωση ο Χαλκ και η παρέα ξεκίνησαν όχι τέλεια, αλλά αρκετά καλά. Ο πρώην επιθετικός της Ζενίτ σκοράρει ξανά, η ομάδα του κερδίζει βαθμούς στη Serie A. Και στο Κόπα ήταν δυνατό να ξεκινήσουν με μια εκτός έδρας νίκη επί της Ντεπόρτες Τολίμα. Ακολούθησαν όμως ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1. Έτσι έγινε με την Αμέρικα εντός έδρας και με την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε στον Εκουαδόρ. Τότε παρεμπιπτόντως, το σκορ άνοιξε από ο Χαλκ, αλλά οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να καλύψουν τη διαφορά μετά το διάλειμμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο επερχόμενο αγώνα θα συναντηθούν δύο γείτονες και, φυσικά, παίζουν πολύ συχνά μεταξύ τους. Αλλά χωρίς μεγάλη ίντριγκα: η Αμέρικα κέρδισε για τελευταία φορά το 2016. Έκτοτε έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ακριβώς 20 συναντήσεις, μεταξύ των οποίων και δύο στη νέα σεζόν. Πριν την ισοπαλία στο Κόπα ήταν 2-0 υπέρ ποιον καταλαβαίνετε στο κρατικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει την ευκαιρία να «πνίξει» τον γείτονα και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσει. Περιμένουμε την επόμενη νίκη αυτού του συλλόγου επί της Αμέρικα Μινέιρο (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *