The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλ Αΐν εναντίον Αλ Νασρ Ντουμπάι: προγνωστικά για στοίχημα

Аль-Айн-Аль-Наср-25.12

Πρωτάθλημα ΗΑΕ

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021, 5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Χαζά Μπιν Ζάγιεντ

Στην ενδέκατη αγωνιστική της υψηλότερης κατηγορίας των ΗΑΕ θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την ισχυρότερη η Αλ Αΐν και η Αλ Νασρ Ντουμπάι.

Αλ Αΐν

Αυτή τη στιγμή η Αλ-Αΐν ηγείται του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος των ΗΑΕ, έχοντας στο ενεργητικό της 24 βαθμούς με διφορά τερμάτων 23:8 και την παντελή απουσία ήττων. Σημείωσε ισοπαλίες 1:1 με την Al-Wahda και 1:1 με την Al-Ahli Dubai, καθώς και νίκες 2:0 επί της Al-Wasl, 1:0 επί της Al-Dafra και 5:1 επί της Al-Jazeera, αυτά είναι τα πρόσφατα αποτελέσματα των τύπων του Ρεμπρόβ.

Αλ Νασρ Ντουμπάι

Η Αλ Νασρ δεν μπορεί να καυχηθεί για τέτοια σταθερότητα. Τον περασμένο μήνα νίκησε τους Al-Sharjah (3:0) και Al-Wasl (2:1), σημείωσε ισοπαλίες 2:2 με την Baniyas και 1:1 με την Al-Ahli Dubai, καθώς αποδείχθηκε πιο αδύναμη από την Ιτιχάντ Κάλμπα (0:3). Ωστόσο, το «μπλε κύμα» διατηρεί την ψηλή της τρίτη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:12.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές στην επίθεση και σκοράρουν σχεδόν σε κάθε γύρο. Είμαι σίγουρος ότι στη μονομαχία πρόσωπο με πρόσωπο Αλ-Αΐν και Αλ-Νασρ δεν θα αλλάξουν τη φιλοσοφία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *