The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλτίν Ασίρ εναντίον Ασγκαμπάτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

АлтынАсыр-Ашхабад-04.05b

Πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν

Τόπος: Ασγκαμπάτ

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο Τουρκμενιστάν η περίοδος καραντίνας έχει ανασταλεί, αλλά έχει ήδη ξαναρχίσει – ένα σπάνιο παράδειγμα που δίνει ελπίδα ότι και σε άλλες, πιο αξιολογημένες χώρες, όλα θα βελτιωθούν σύντομα επίσης. Την Κυριακή ξεκινά ο 6ος γύρος στο τοπικό πρωτάθλημα Yokara, εδώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση μεταξύ Αλτίν Ασίρ και Ασγκαμπάτ. Το αιώνιο φαβορί εναντίον του συλλόγου, ο οποίος ξεκίνησε άριστα. Ποιος θα κερδίσει; Οι ειδικοί μας έκαναν μια δωρεάν πρόβλεψη για έναν από τους κεντρικούς αγώνες στις 4 Μαΐου 2020.

Η Αλτίν Ασίρ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς

Η ομάδα αυτή θεωρήθηκαν το κύριο φαβορί αυτής της σεζόν. Και πώς αλλιώς θα μπορούσαν να εκτιμηθούν οι πιθανότητες της ομάδας που πάντα κέρδιζε τον τίτλο του πρωταθλήματος από το 2014; Αλλά στην αρχή ο σύλλογος έπαιζε αρκετά θαμπά, και παρόλο που δεν έχανε, σημείωσε μόνο 6 βαθμούς στους 4 πρώτους γύρους. Και την Πέμπτη, παίζοντας τον αναβληθέντα αγώνα εναντίον της Αχάλ, η ομάδα έχασε ένα γρήγορο γκολ – ο Murat έβγαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά ήδη στο 6ο λεπτό. Ωστόσο, ακόμη πριν από το τέλος μισής ώρας, ο Ανναντουρττζούεφ ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτόφ κατάφερε να σκοράρει το καθοριστικό γκολ. Παρ’ όλα αυτά, ο αντίπαλος που έχασε, είναι 3 βαθμούς μπροστά.

Η Ασγκαμπάτ κάνει υπαινιγμό για πολυαναμενόμενη πρόοδο

«Şäherliler» το 2007 και το 2008 ήταν η πρωταθλήτρια του Τουρκμενιστάν. Αλλά την περασμένη σεζόν έφερε το κύπελλο στον τελικό, ωστόσο, σε συνδυασμό με μια μέτρια 6η θέση στο Yokary League. Στη νέα ισοπαλία, η ομάδα ξεκίνησε ως πιθανός εξωτερικός: ισοπαλία χωρίς γκολ με έναν μετριοπαθή Σαγκαντάμ, ήττα για τον Κοπεντάγκ. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν λειτούργησε ούτε καν για να σκοράρει. Αλλά τότε ο Ασγκαμπάτ κατάφερε να κερδίσει δυναμική. Αρχικά υπήρχαν ελάχιστες νίκες, πάνω από το Power Engineer πριν από μια παύση και μετά τον Μερβ. Αλλά στον τελευταίο γύρο, στις 26 Απριλίου, ο Şäherliler έδειξε ήδη από το κάτω μέρος της καρδιάς τους. Το παιχνίδι με τον Νέμπιτσι τελείωσε με σκορ 5-2 υπέρ τους, και ο αντίπαλος είχε το δικαίωμα να σκοράρει μόνο αφού τον σκόραρε 4 φορές. Είναι αλήθεια, ακόμη και με μηδενικό σκορ, στα μέσα του 1ου ημιχρόνου, ο αντίπαλος παρέμεινε στη μειονότητα. Ο Καντίροφ έλαβε «κόκκινη» κάρτα ήδη στο 22ο λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έπαιζαν εναλλάξ επιτυχημένους αγώνες και ακόμη και σειρές μεταξύ τους. Από το 2017 υπήρξε μια παρατεταμένη σειρά, επιτυχημένη για την Αλτίν Ασίρ. Αλλά στο τέλος του περασμένου έτους η Ασγκαμπάτ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Η Αλτίν Ασίρ αρχίζει να κερδίζει δυναμική. Δεν πρέπει να σταματήσει, και η νίκη επί της Αχάλ θα βοηθήσει να φτάσει στο μέγιστο. Ποντάρουμε στη νίκη της πρωταθλήτριας με χάντικαπ 2 ή περισσότερα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αλτίν Ασίρ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,57.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *