The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλμερία εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Альмерия-РеалМадрид-14.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Estadio Mediterráneo

Μεταξύ των αγώνων της Κυριακής στη La Liga, δώσαμε προσοχή στην αναμέτρηση Αλμερία – Ρεάλ Μαδρίτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Για την Αλμερία είναι σημαντικό να παραμείνει στην ελίτ

Μετά από επτά χρόνια απουσίας, η Αλμερία επιστρέφει στην ισχυρότερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το Σεγούντα Ντιβισιόν την περασμένη σεζόν, αν και ήταν μπροστά από τη δεύτερη Βαγιαδολίδ μόνο σε πρόσθετους δείκτες και την τρίτη Έιμπαρ κατά έναν βαθμό. Καθώς η σεζόν αναμένεται δύσκολη, ο σύλλογος προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα του με εξαγορές, σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν για έξι παίκτες. Η πιο ακριβή ήταν η μεταγραφή του νεαρού κεντρικού αμυντικού Καϊκι από τη Σάντος έναντι 7 εκατ. ευρώ. Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς τη φόρμα της ομάδας, γιατί το καλοκαίρι η έπαιξε έξι φιλικά, στα οποία κέρδισε τρεις νίκες και γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υπερασπιστεί τον τίτλο

Οι Μαδριλένιοι είχαν μια υπέροχη περσινή σεζόν, κέρδισαν με αυτοπεποίθηση τη La Liga και το Champions League. Με τρόπαιο ξεκίνησαν και τη φετινή σεζόν οι «μαρέγκες», έχοντας καταφέρει να νικήσουν την Άιντραχτ στη μάχη για το Σούπερ Καπ UEFA – 2:0. Στον πρώτο γύρο, ο αντίπαλος ήταν άνετος, οπότε δεν είναι απαραίτητο να δείξουν τα μέγιστα για να κερδίσουν. Το ρόστερ δεν υπέστη μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι, ξόδεψαν 80 εκατομμύρια για Τσουαμένι, αγόρασαν και τον Ρούντιγκερ δωρεάν, ως ελεύθερο. Αυτή τη σεζόν, οι παίκτες του Carlo Ancelotti μπορούσαν να κερδίσουν ξανά τον τίτλο, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων της Μπάρτσα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι δεν έχουν παίξει μεταξύ τους από το 2015, όταν η Αλμερία έφυγε από την ελίτ, σε εκείνο το πρωτάθλημα η Ρεάλ κέρδισε δύο νίκες – 4:1 εκτός έδρας και 3:0 εντός.

Πρόβλεψη

Δεν είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα φαβορί όταν ένας πρωτάρης συναντά έναν υπερασπιστή του τίτλου πρωταθλήματος. Η κατηγορία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι υψηλότερη, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, αλλά δεν υπάρχουν περαστικοί αντίπαλοι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά του στο γήπεδο. Πιστεύουμε ότι οι Μαδριλένιοι πρέπει να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με νίκη, γι’ αυτό προτείνουμε να ποντάρετε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,62.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *