The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλμερία εναντίον Ζιρόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Жирона-Альмерия-04.10

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estadio Mediterráneo

Οι εθνικές ομάδες θα επιστρέψουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μόνο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στο μεταξύ, η Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας θα έρθει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η λίστα των αγώνων της Κυριακής εδώ θα συνοψίσει η συνάντηση μεταξύ Αλμερία και Ζιρόνα. Ποιος θα βγει νικητής;

Η Αλμερία θα προσπαθήσει να μπει στην Πριμέρα Ντιβισιόν  με αυτή την προσπάθεια

Οι Ερυθρόλευκοι παλεύουν για την άνοδο στην Πριμέρα εδώ και αρκετά χρόνια. Σε προηγούμενες προσπάθειες όλα τελείωσαν με αποχωρήσεις στα πλέι οφ. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης, Turki al-Sheikh, έγινε σαφώς πιο υπομονετικός και έδωσε στη Ruby την ευκαιρία να εργαστεί για 2ο χρόνο σε αυτό το πόστο. Μέχρι το τέλος του 2021 φαινόταν ότι αυτή η εμπιστοσύνη θα δικαιολογούνταν από την πολυαναμενόμενη ανάκαμψη, αλλά μετά την Πρωτοχρονιά δεν έμεινε ίχνος σταθερότητας. Είναι αλήθεια ότι μετά την αποτυχία του Ιανουαρίου, υπήρξε ένα καλό τμήμα τον Φεβρουάριο. Την άνοιξη όμως και πάλι το φαβορί είχε προβλήματα. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη επί ενός από τους βασικούς διώκτες, την Τενερίφη. Τη Δευτέρα ο Ραμαζάνι πέτυχε το μοναδικό γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Η Ζιρόνα στο σύνολό της δείχνει ένα αρκετά υψηλό, και ταυτόχρονα ήδη γνώριμο, επίπεδο παιχνιδιού

Η ομάδα κάποτε ανέβηκαν στην Πριμέρα και πέρασε ακόμη και μερικά χρόνια εκεί. Έχοντας υποβιβαστεί, πάντα διεκδικεί να επιστρέψει στη La Liga. Αλλά ποτέ δεν υπήρχε αρκετή δύναμη για το άμεσο εισιτήριο. Και τα πλέι οφ κάθε φορά τελείωναν με τελική αποτυχία. Τώρα όλα πάνε σύμφωνα με το ήδη γνωστό σενάριο. Και πάλι, από τη μια πλευρά, δύο αρχηγοί είναι μακριά, αλλά, από την άλλη, οι παίκτες του Michel δείχνουν σίγουροι στη ζώνη των πλέι οφ. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος για να διορθωθούν τα πάντα και να ξαναγράψουν την ιστορία για τον εαυτό σας, αν απαλλαγούν από τον παραδοσιακά αποτυχημένο επιπλέον γύρο. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Καταλονίας έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές, κόντρα σε Οβιέδο, Λας Πάλμας και Ίμπιζα (η τελευταία ηττήθηκε καταστροφικά με σκορ 5-1). Αν συνεχίσεις στο ίδιο πνεύμα, μπορεί άνετε να πάρει τη 2η αν όχι ηγετική θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο «κανονικό» πρωτάθλημα 2020/2021, η Αλμερία κέρδισε 4 βαθμούς από τους 6 δυνατούς. Μετά όμως από αυτό η Ζιρόνα πέρασε εύκολα τον αντίπαλο στα πλέι οφ (3-0 εντός, 0-0 εκτός έδρας). Ωστόσο, μέχρι στιγμής τον τελευταίο λόγο έχουν οι Ερυθρόλευκοι που κέρδισαν με 2-1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι πρέπει να μαζευτούν ξανά και να δώσουν τα μέγιστα. Ποντάρουμε στη νίκη της Αλμερία επί ακόμη ένα ανταγωνιστή με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *