The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλδοσίβι εναντίον Μπόκα Τζούνιορς: προγνωστικά για στοίχημα

Альдосиви-БокаХуниорс-09.11

Πρωτάθλημα Αργεντινής – Δεύτερη φάση – 20 ημέρα αγωνιστικής από τις 25

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, 2:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio José María Minella

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Αργεντινή, η Μπόκα Τζούνιορς, αποτυγχάνει αυτή τη σεζόν. Μία από τις τελευταίες πραγματικές ευκαιρίες να πλησιάσει τους ηγέτες του τρέχοντος πρωταθλήματος θα είναι το ταξίδι στην Αλδοσίβι. Θα φέρει όμως επιτυχία στους «Γενοβέζους»;

Η Αλδοσίβι κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς στα μέσα του φθινοπώρου

Ο «Καρχαρίας» μέχρι τα μέσα της περασμένης δεκαετίας πέρασε μόνο μερικά χρόνια στο επίπεδο της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας σε ολόκληρη την ιστορία της. Ήταν πίσω στη δεκαετία του ’70, μετά υπήρξε παρατεταμένη πτώση. Μόνο το 2015 κατάφεραν να επιστρέψουν, αλλά δεν τους βγήκε από την πρώτη προσπάθεια να αποκτήσουν θέση στην Πριμέρα. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκεται πλέον στην ελίτ κατηγορία της χώρας. Επιπλέον, μπόρεσε να βγει από μια παρατεταμένη κρίση το φθινόπωρο, όταν σημείωσε 8 συνεχόμενες ήττες στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αλλά στους τελευταίους 4 αγώνες η Αλντοσίβι έχει ήδη κερδίσει 8 βαθμούς: κέρδισε εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε και την Άρσεναλ (Σαράντι) και ισοφάρισε συναντήσεις με τη Νιούελς Ολντ Μπόις και τη Σέντραλ Κόρδοβα. Και οι δύο φορές ήταν λευκές ισοπαλίες.

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι απίθανο να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, μόνο κάποιο θαύμα θα βοηθήσει

Οι «Γενουάτες» κέρδιζαν την Πριμέρα το 2015, το 2017, το 2018 και το 2020, αν και στη δεύτερη περίπτωση, λόγω του κορωνοϊού, έπρεπε να το ολοκληρώσουν νωρίτερα. Αλλά στο τρέχον πρωτάθλημα σχεδόν δεν καταφέρνουν τίποτα. Το Copa Libertadores ολοκλήρωσαν στη φάση των 16, με αποκλεισμό από τους Βραζιλιάνους, την Ατλέτικο Μινέιρο. Μετά, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ο μεγιστάνας δεν μπόρεσε να ανακτήσει φόρμα και να βρει το παιχνίδι του. Ως αποτέλεσμα αποχαιρέτησαν την Miguel Angel Russo. Τα καθήκοντα του τεχνικού ανατέθηκαν στον Battaglia, ο οποίος δούλευε πριν με τους εφέδρους. Υπό τον Σεμπάστιαν ανέβασαν σημαντικά τους ρυθμούς. Αλλά, πρώτα απ’ όλα, δεν έφτασαν στους ηγέτες με επικεφαλής το βασικό αντίπαλο, την Ρίβερ Πλέιτ. Δεύτερον, στους τελευταίους αγώνες πάλι δεν καταφέρνουν να δείξουν κάτι. Πρώτα οι «Γενοβέζοι» έχασαν από τη Βέλεζ Σάρσφιλντ εντός έδρας και μετά, στον τελευταίο γύρο, από την Χιμνάσια Λα Πλάτα εντός έδρας.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των συλλόγων η Αλντοσίβι κατάφερε να κερδίσει, επίσης εντός έδρας, με σκορ 3-0. Στη συνέχεια όμως η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να πάρει μια σίγουρη εκδίκηση, κερδίζοντας τέσσερις φορές με μερικές ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Αλντοσίβι δεν χρειάζεται τίποτα, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν καταφέρνει και πολλά. Συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *