The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλβανία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Албания-Италия-16.11

Φιλικός
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
Στάδιο Air Albania

Η Ιταλία παραμένει και πάλι μόνο τρίτος θεατής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ως εκ τούτου, ενώ άλλοι γίγαντες και απλούστερες ομάδες από τους 32 συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο προετοιμάζονται για την πολυαναμενόμενη έναρξη, η Squadra Azzurra διεξάγει μόνο φιλικά. Έτσι έρχεται να επισκεφτεί τους γείτονές της, την εθνική Αλβανίας. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι με στάτους να κερδίσουν τον αγώνα στα Τίρανα; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική πρόβλεψη για τον φιλικό αγώνα στις 16 Νοεμβρίου 2022.
Η Αλβανία μόνο μια φορά μπόρεσε να δείξει κάτι
Οι «αετοί του βουνού» έφτασαν στο απόγειό τους μόνο μία φορά – παρεμπιπτόντως, υπό την ηγεσία του Ιταλού, Gianni De Byasi. Κατέλαβε τη 2η θέση στον προκριματικό όμιλο με τους σεμνούς παίκτες του και έφτασε απευθείας στο Euro 2016. Εκεί όμως η μόνη επιτυχία του πρωτοεμφανιζόμενου ήταν η ισοπαλία. Μετά από αυτό δεν κατάφεραν ποτέ να επαναλάβω και παρόμοιο. Αν και, για παράδειγμα, στα τελευταία προκριματικά, οι Αλβανοί κέρδισαν 6 νίκες σε 10 ματς και πάλεψαν για τη 2η θέση μέχρι το τελευταίο, λίγο δεν έφτασε. Σημειώνουμε επίσης ότι ακόμη και τώρα ο τεχνικός από την Ιταλία είναι ο Edoardo Reya και πολλοί κορυφαίοι παίκτες έχουν εμπειρία στη Serie A.
Η Ιταλία δίνει διαμετρικά συναισθήματα για τους φιλάθλους της τα τελευταία χρόνια
Η «Skuadra Azzurra» δεν έφτασε ούτε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, χάνοντας τα πλέι οφ από τη Σουηδία. Αλλά ποιος το θυμόταν αυτό το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι κέρδισαν ήδη το Euro περισσότερο από επάξια; Ακολούθησε, όμως, ένα κρύο ντους: και πάλι μόνο η 2η θέση στον όμιλο, όπου η ηγεσία δόθηκε βλακωδώς στην Ελβετία (με τα χαμένα πέναλτι του Jorginho) και, κυρίως, μια συγκλονιστική εντός έδρας ήττα στα πλέι οφ με τη Βόρεια Μακεδονία! Κάπως αποκαταστάθηκαν στο League of Nations, όπου κέρδισαν την Ουγγαρία στον τελευταίο γύρο και της πήραν την 1η θέση. Αλλά ακόμη και εκεί υπήρχαν αρκετά ερωτήματα και προβλήματα, και δεν υπάρχει λόγος να πούμε σοβαρά ότι η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να βγει από μια παρατεταμένη ύφεση. Τόσο υψηλότερο είναι το κίνητρο του προπονητικού επιτελείου τώρα να χρησιμοποιήσει τα φιλικά του Νοέμβρη για διάφορους πειραματισμούς τόσο με τη σύνθεση όσο και με την τακτική.
Προηγούμενοι αγώνες
Το 2014 είχε ήδη διοργανωθεί φιλικός αγώνας και μετά από 3 χρόνια οι ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αμετάβλητα «στεγνά» κέρδισαν οι Ιταλοί, 1-0 (δύο φορές) ή 2-0.
Πρόβλεψη
Είναι απίθανο ένας φιλικός αγώνας να είναι θεαματικός. Για τους γηπεδούχους και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει νόημα οι φιλοξενούμενοι να σκίζουν τις φλέβες τους. Ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *