The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-РеалСосьедад-18.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Η Πέμπτη δεν θα είναι τόσο πλούσια σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις όσο οι προηγούμενες μέρες, αλλά υπάρχει κάτι να δούμε και σε ποιον να ποντάρουμε. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν τη δωρεάν τους πρόβλεψη για τον αγώνα Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Περιμένοντας ένα καυτό βασκικό ντέρμπι.

Η Αλαβές είναι ακόμα ασφαλής

Η Αλαβές προσπαθούσε να κερδίσει θέσεις στην ισπανική ελίτ, κάποτε θεωρήθηκε ισχυρή μεσαία ομάδα. Προς το παρόν το αρχικό καθήκον του συλλόγου για τη σεζόν είναι απλώς να διατηρήσει θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η ομάδα καταλαμβάνει τη 15η θέση στην κατάταξη, έχοντας διαφορά 7 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο σύλλογος έχασε τον πρώτο αγώνα μετά την καραντίνα από την Εσπανιόλ 2-0, τον καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απομάκρυνση ήδη στο 19ο λεπτό. Η Αλαβές στη μειονότητα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον αντίπαλο, στατιστικά των σουτ 19:1 είναι υπέρ της Εσπανιόλ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ στοχεύει στο Champions League

Οι «λευκό-μπλε» είναι κοντά στο να βγάλουν πολύ δυνατή σεζόν, η ομάδα είναι ακόμα τέταρτη στην κατάταξη, αλλά ο αγώνας για το Champions League θα είναι σοβαρός. Στον αγώνα της η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν μπόρεσε να νικήσει την ισχυρή Οσασούνα – 1:1. Εκτός από την επιτυχία στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου θα παίξει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Την ομάδα περιμένει ένα τεταμένο τέλος στη σεζόν, πρέπει να ξεχάσει ότι υπήρχε διάλλειμα στο παιχνίδι και να βγάλει το μέγιστο προσπάθειας.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ Σοσιεδάδ διάλυσε τους γείτονες στην έδρα τους με σκορ 3:0, όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να υπήρχε και μεγαλύτερο σκορ, αλλά οι «λευκό-μπλε» δεν κατάφεραν να σκοράρουν πέναλτι στο τέλος.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θεωρείται λογικά ένα μικρό φαβορί, όπως και να ‘χει ο σύλλογος παίζει δυνατά στη τρέχουσα σεζόν. Η Αλαβές θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για την ήττα στον πρώτο γύρο, καθώς και το ντέρμπι είναι πάντα σημαντικό. Θεωρούμε λογικό να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, φαίνεται επικίνδυνο, αλλά αυτό θα τους επιτρέψει να εδραιωθούν στη τετράδα, χωρίς να αφήσουν την τρίτη Σεβίλλη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *