The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλάβες εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-РеалМадрид-23.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας 

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. VitoriaGasteiz. Στάδιο “Mendisorrotza

Στο πλαίσιο της εικοστής αγωνιστικής ημέρας της La Liga θα βρεθούν αντιμέτωποι η Αλάβες και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλάβες

Το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, η Αλάβες, καταλαμβάνει τη συνηθισμένη δέκατη έβδομη θέση της με 18 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 17:25 και μόνο έναν βαθμό μπροστά από τη ζώνη υποβιβασμού. Μετά από επιτυχημένα παιχνίδια με τους Έιμπαρ (2:1) και Οσασούνα (1:1), οι «αλεπούδες» με τη σειρά έχασαν 1:2 από την Ατλέτικο Μπιλπάο, 1:3 από την Κάντιθ και 1:2 από τη Σεβίλλη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ Μαδρίτης εδραιώθηκε πολύ καλά στη δεύτερη θέση, έχοντας κερδίσει 37 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:15. Οι Μπλάνκος  πέρασαν αρκετά επιταμένα ένα ειλικρινά εύκολο τμήμα του ημερολογίου. Νίκησαν την Έιμπαρ (3:1), την Γρανάδα (2:0) και την Θέλτα (2:0), καθώς σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Έλτσε και 0:0 με την Οσασούνα.

Πρόβλεψη

Οι πιο διάσημοι φιλοξενούμενοι θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού, ωστόσο δεν θα υποτιμούσα την Αλάβες, η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική εντός έδρας της. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει εδώ, θα είναι πολύ δύσκολη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αλάβες με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *