The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

AthleticBilbao-RealMadrid-15.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαν Μαμές, Μπιλμπάο

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 4ο γύρο της La Liga η Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός έδρας στο «Σαν Μαμές» θα φιλοξενεί την τρέχουσα παγκόσμια πρωταθλήτρια των συλλόγων, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τον παράγοντα της έδρας, η πρωτευουσιάνικη ενδεκάδα σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι την περασμένη σεζόν οι Βάσκοι έπαιξαν δύο φορές με τις «μαρέγκες» ισοπαλία, δηλαδή, έπαιρναν βαθμούς από τους «βασιλιάδες».

Δύο αγώνες

Στους δύο πρώτες αγώνες η Αθλέτικ σκόραρε τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό της, πρώτα οι Βάσκοι στη έδρα τοίχους νίκησαν με σκορ 2:1 τη Λεγανές, και στη συνέχεια και πάλι στο «Σαν Μαμές» έπαιξαν ισοπαλία με Ουέσκα 2:2. Στην κατάταξη τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην 6η θέση, έχουν 4 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Τον ίδιο αριθμό βαθμών έχουν οι περισσότερες ομάδες, μετά από κάθε αγωνιστική ημέρα η κατάσταση στην κατάταξη της La Liga αλλάζει πολύ.

Τρεις νίκες

Μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ της Ισπανίας από τη Ατλέτικο Μαδρίτης η Ρεάλ έπαιξε τρία παιχνίδια στην La Liga και κέρδισε και τα τρία. Πρώτα οι «βασιλιάδες» επικράτησαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Χετάφε, μετά της Ζιρόνα εκτός έδρας, και στη συνέχεια και πάλι εκτός έδρας νίκησαν τη Λεγανές 4:1. Στο ενεργητικό της η ομάδα του Λοπετέγκι έχει 9 βαθμούς, αλλά μόνο τη δεύτερη θέση. Είναι πίσω από την κορυφαία Μπάρτσα σε δευτερεύοντες δείκτες. Η Ρεάλ έχει αρκετούς παίκτες που έπαιζαν στις εθνικές, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το προπονητικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Μπιλμπάο αποκλειστικά για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι απαράδεκτο για τους Μαδριλένιους. Οι Βάσκοι είναι πάντα επικίνδυνοι εντός έδρας τους, αλλά η Αθλέτικ υστερεί δύο κεφάλια από τη Ρεάλ Μαδρίτης από την άποψη της σύνθεσης, οπότε σ’ αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται λογικό Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με απόδοση 1,62.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *