The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-РеалМадрид-22.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Αυτή την Τετάρτη η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν αγώνα του εικοστού πρώτου γύρου της La Liga.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Την περασμένη εβδομάδα η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε μια θεαματική νίκη 3:2 επί της Μπέτις, ανεβαίνοντας έτσι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς στο ενεργητικό και μέτρια διαφορά τερμάτων 16:14. Αλλά πριν από αυτό οι Βάσκοι έδειχναν εξαιρετικά θαμποί σε μονομαχίες με τη Γρανάδα (2:2), τη Ρεάλ Μαδρίτης (0:1), τη Χετάφε (0:0) και τη Σεβίλλη (0:1).

Ρεάλ Μαδρίτης

Όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μετέτρεψε ποτέ το τεράστιο πλεονέκτημά της έναντι της Κάντιθ (0:0), διακόπτοντας έτσι ένα μακρύ νικηφόρο σερί σε συναντήσεις με Σεβίλλη (2:1), Αθλέτικ (1:0), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0) και Ατλέτικο (2:0). Αυτή τη στιγμή οι Μπλάνκος μόνοι ηγέτες στο βαθμολογικό πίνακα, έχουν κερδίσει 43 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 39:15.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, οπότε είναι πολύ βιαστικό να περιμένουμε πληθώρα των γκολ εδώ. Κι όμως θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους που είναι πολύ υψηλότερου επιπέδου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *