The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

AthleticBilbao-Barcelona-16.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαν Μαμές (Μπιλμπάο)

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένα από τα τελευταία κορυφαία πρωταθλήματα ξεκινά ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν. Προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος αυτής της σεζόν.

Φιλόδοξη Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν κατάκτησε τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, εδώ τελείωσε συγκομιδή τρόπαιων για την ομάδας. Οι Καταλανοί έχασαν στον τελικό του Κυπέλλου της Ισπανίας, και στο Champions League, σε μια απίστευτη αναμέτρηση, έχασαν στα ημιτελικά από τη Λίβερπουλ. Το καλοκαίρι η Μπάρτσα αγόρασε τον Αντουάν Γκριεζμάν για 120 εκατομμύρια ευρώ και τον De Jong για 75 εκατομμύρια, επίσης ο σύλλογος ξεφόρτωνε ενεργά από τους περιττούς παίκτες. Το καλοκαίρι η ομάδα έπαιζε αρκετά καλά, αλλά ο Μέσι δεν συμμετέσχε σε αυτά τα παιχνίδια, κυρίως οι νέοι έβγαιναν στο γήπεδο και οι ηγέτες πήραν μεγάλες διακοπές. Αυτή τη σεζόν η Μπαρτσελόνα θα έχει και πάλι τους υψηλότερους στόχους, εκτός απ’ αυτό υπάρχει πιθανότητα ότι ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην ομάδα. Ο εναρκτήριος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για το σύλλογο, αλλά είναι δύσκολο έργο να νικηθούν οι Βάσκοι εκτός έδρας.

Πάντα ασυμβίβαστοι Βάσκοι

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τελείωσε την περυσινή σεζόν όγδοη, η ομάδα μόνο από τους δευτερεύοντες δείκτες έχασε την έβδομη θέση, παραμένοντας έτσι χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα δεν είχε μεγάλες μεταγραφές, καθώς η πολιτική της ομάδας είναι τέτοια που μόνο οι Βάσκοι από την καταγωγή μπορούν να παίξουν εδώ, αυτό περιπλέκει σημαντικά το έργο της δημιουργίας της σύνθεσης. Πριν την έναρξη της σεζόν οι Βάσκοι έπαιξαν με διαφορετική επιτυχία, δείχνοντας μάλλον μέτριο ποδόσφαιρο. Δεν είναι σαφές προς το παρόν τι να περιμένουμε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτή τη σεζόν.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Οι Βάσκοι την περασμένη σεζόν κατάφεραν δύο φορές να αντέξουν κόντρα στους Καταλανούς, και οι δύο αγώνες στο πρωτάθλημα έληξαν με ισοπαλία – 0:0 και 1:1.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί του επερχόμενου αγώνα, αν και θα παίξει εκτός έδρας. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα έχει σοβαρές βλέψεις στον αγώνα, οπότε θα προσπαθήσει και πάλι να πάρει τους βαθμούς από το ισπανικό μεγιστάνα. Παρόλο που ο αγώνας θα είναι δύσκολος, περιμένουμε να δούμε τη νίκη της Μπαρτσελόνας, έτσι στοιχηματίζουμε στη νίκη των Καταλανών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνας με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *