The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Атлетик-Барселона-12.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

San Mamés Barria

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του εικοστού πέμπτου γύρου της La Liga θα έχει τίτλο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ένατη θέση, 33 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 33:26 – η Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκίνησε δυναμικά αυτό το πρωτάθλημα, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν ευχαριστεί ιδιαίτερα με σοβαρά επιτεύγματα. Σημειώνω ότι μετά από νίκες επί των αουτσάιντερ Κάντιθ (4:1) και Βαλένθια (2:1), οι Βάσκοι έπαιξαν τρία ανέκφραστα παιχνίδια στη σειρά με Ατλέτικο (0:1), Ζιρόνα (2:3) και Ράγιο Βαγιεκάνο (0: 0).

Μπαρτσελόνα 

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με άτυπο πραγματισμό τις Σεβίλλη (3:0), Βιγιαρεάλ (1:0), Κάντιθ (2:0) και Βαλένθια (1:0), ενώ ηττήθηκε εντυπωσιακά με σκορ 0:1 από την Αλμερία. Πλέον ο μεγιστάνας της Καταλανίας προηγείται με αυτοπεποίθηση στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας κερδίσει 62 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 46:8.

Πρόβλεψη

Θα τολμούσα να προτείνω ότι, με την ενεργή υποστήριξη του γηγενούς κοινού, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα βρει τη δύναμη να κερδίσει βαθμούς από την καθόλου ιδανική Μπαρτσελόνα, η οποία, επιπλέον, έχει χάσει αρκετούς βασικούς παίκτες λόγω τραυματισμών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αθλέτικ Μπιλμπάο δε θα χάσει με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *