The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-Барселона-21.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 21 Αύγουστος 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Σε έναν από τους κεντρικούς αγώνες του δεύτερου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιον θα συναντηθούν η Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα, πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύτηκε στον πόρο μας.

Οι Βάσκοι μπαίνουν σιγά σιγά στη σεζόν

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν κατάφερε να περάσει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την περασμένη σεζόν, αν και κέρδισε ένα τρόπαιο – το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Στον πρώτο γύρο οι Βάσκοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον νεοφερμένο Έλτσε 0:0, ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει κιόλας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά την παρακολούθηση της επανάληψης στο βίντεο. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών. Οι Βάσκοι δεν εντυπωσίασαν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην έδρα τους.

Η Μπάρτσα φαίνεται καλύτερη από το αναμενόμενο

Οι Καταλανοί αποδεικνύουν σε όλους ότι υπάρχει ζωή χωρίς τον Μέσι, υπάρχουν πολλά νέα ταλέντα στην ομάδα που απόκτησαν την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους. Η εξάρτηση από έναν παίκτη έχει εξαφανιστεί, κάτι που θα πρέπει επίσης να ωφελήσει τους άλλους παίκτες. Στον πρώτο γύρο η Μπάρτσα νίκησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας 4-2 με θεαματικό στιλ. Ο ήρωας της συνάντησης ήταν ο Braithwaite, στον λογαριασμό του είναι ένα διπλό και μία ασίστ. Ο σύλλογος έχει επίσης απώλειες προσωπικού, πέντε παίκτες δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένων των Φατί και Τερ Στέγκεν.

Προσωπική συνάντηση

Τέσσερις φορές οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους την προηγούμενη σεζόν, στο πλαίσιο της Πριμέρα Ντιβισιον, και τους δύο αγώνες κέρδισε η Μπάρτσα – 3:2 εκτός έδρας και 2:1 εντός έδρας. Στον τελικό του Super Cup οι Βάσκοι πανηγύρισαν τη νίκη τους 3:2 στην παράταση. Επίσης, οι σύλλογοι συναντήθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου οι Καταλανοί κέρδισαν με σιγουριά με σκορ 4:0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων προβλεπόμενο δίνουν πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, οι Καταλανοί έδειχναν πραγματικά καλά στον πρώτο γύρο. Ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν ήταν τόσο καλή, αλλά όλοι γνωρίζουν τον χαρακτήρα των Βάσκων και την τρελή διάθεση για τέτοιες συναντήσεις. Θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Μπάρτσα, αν και μπορούμε να σκεφτούμε και το under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *