The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Λεβάντε: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-Леванте-07.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

San Mamés Barria

Φέρνουμε στην προσοχή σας την πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι Βάσκοι πρέπει να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα

Η Αθλέτικ αυτή τη σεζόν ήθελε πολύ να κερδίσει το Κύπελλο Ισπανίας, απέκλεισε κιόλας τα κύρια φαβορί τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτές οι προσπάθειες δεν ήταν αρκετές, οι Βάσκοι έχασαν στα ημιτελικά του τουρνουά από τη Βαλένθια – 1:1 εντός και 0:1 εκτός έδρας. Τώρα ο σύλλογος πρέπει να συμμετάσχει στον αγώνα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου η ομάδα είναι όγδοη, επτά βαθμούς πίσω από τους πρώτους 6 με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο η Αθλέτικ έχασε χωρίς ευκαιρία εκτός έδρας από την Μπαρτσελόνα με σκορ 0:4. Ψυχολογικά θα είναι δύσκολο να απομακρυνθούν από την αποτυχία του κυπέλλου, γιατί ήταν ο βασικός στόχος της σεζόν. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Τα βατράχια προσπαθούν να επιστρέψουν

Πολλοί έχουν ήδη στείλει τη Λεβάντε στη Σεγκούντο, ο σύλλογος είναι ο βασικός διεκδικητής του υποβιβασμού, αλλά υπάρχει ήδη ελπίδα για σωτηρία. Οι Βάτραχοι είναι πλέον τελευταίοι, επτά βαθμούς πίσω από τη 17η θέση, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Λεβάντε είναι σε καλή κατάσταση τώρα, έχοντας καταφέρει να πετύχει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Έλτσε με σκορ 3:0. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει, αλλά η ομάδα δεν το βάζει κάτω. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού στην επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο, παίζοντας 0:0, η Λεβάντε είχε ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, αλλά δεν πέτυχε τίποτα από αυτό.

Πρόβλεψη

Δύο σύλλογοι με εξαιρετικά κίνητρα θα μπουν στο γήπεδο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα. Οι στοιχηματικές εταιρίες προτιμούν τους γηπεδούχους, αλλά με φόντο το φιάσκο στο Κύπελλο του Βασιλιά, θα είναι δύσκολο για τους Βάσκους ακόμη και εντός έδρας. Προσφέρουμε να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1 και απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *