The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Κάδιθ: προγνωστικά για στοίχημα

Кадис-Барселона-23.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Την ερχόμενη Παρασκευή ανακοινώνεται ο αγώνας της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της La Liga, στον οποίο η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να επικρατήσει της Κάδιθ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μία ήττα σε έντεκα συναντήσεις είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία βρίσκεται τώρα στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:7. Τον περασμένο μήνα οι Βάσκοι βελτίωσαν τα στατιστικά τους με νίκες επί της Αλαβές (1:0) και της Βιγιαρεάλ (2:1), καθώς και ισοπαλίες 1:1 με τη Βαλένθια, 1:1 με την Εσπανιόλ και 1:1 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κάδιθ

Σε παρόμοια χρονική περίοδο η Κάδιθ απέτυχε ειλικρινά σε αναμετρήσεις με τη Βαλένθια (0:0), την Εσπανιόλ (0:2), την Αλαβές (0:2), τη Βιγιαρεάλ (3:3) και τη Μαγιόρκα (1:1). Ως αποτέλεσμα, μια αναπόφευκτη πτώση στη δέκατη όγδοη θέση με διαφορά τερμάτων 11:19 και εννέα βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν τάση για ισόπαλες, οπότε δεν θα εκπλαγώ αν καταγραφεί τέτοιο αποτέλεσμα σε τουλάχιστον ένα από τα ημίχρονα της μάχης τους. Και γενικά, είναι πολύ πιο κοντά στην επιτυχία η Αθλέτικ Μπιλμπάο με στάτους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *