The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Εσπανιόλ: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-Эспаньол-07.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας                                              

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εσπανιόλ θα πάρουν μέρος στον τελευταίο αγώνα της εικοστής τρίτης αγωνιστικής της Serie A.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε δύσκολο Ιανουάριο, κατά τον οποίο έφτασε στα ημιτελικά του Copa del Rey και έγινε επίσης ο φιναλίστ του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Στο πρωτάθλημα, μετά από παιχνίδια με Μπέτις (3:2), Ρεάλ Μαδρίτης (1:2), Οσασούνα (3:1), Αλαβές (0:0) και Ράγιο Βαγιεκάνο (1:0), οι Βάσκοι έχουν εδραιωθεί σταθερά στην ένατη θέση με 31 βαθμούς και μέτρια διαφορά τερμάτων 21:17.

Εσπανιόλ

Έχοντας επιστρέψει στην ελίτ κατηγορία, η Εσπανιόλ είναι δέκατη τρίτη με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:30. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι «παπαγάλοι» είχαν διαφορετική επιτυχία κόντρα στις Θέλτα Βίγο (1:3), Βαλένσια (2:1), Έλτσε (1:2), Κάντιθ (2:2) και Μπέτις (1:4).

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων υποτιμούν ελαφρώς τις δυνατότητες της Εσπανιόλ, η οποία είναι αρκετά ικανή να περιπλέξει σοβαρά τη ζωή της κουρασμένης Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όσο για μένα, οι ομάδες θα παίξουν εξαιρετικά προσεκτικά και είναι απίθανο να μας ευχαριστήσουν με αφθονία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *