The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-AthleticBilbao-AtléticoMadrid-16.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, 7:30μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στους τελευταίους 5 αγώνες η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να σκοράρει 8 βαθμούς, χάνοντας μόνο 1 φορά στη Βαλένθια από τις «νυχτερίδες» και να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού στην 12η θέση κάνοντας ένα περιθώριο 9 βαθμών από τη τριάδα των αουτσάιντερ. Και δεν λάμπει με την απόδοση, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 26-31 μετά από 27 γύρους.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Από τους τελευταίους 30 αγώνες η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε μόλις 4. Και μόνο 2 από αυτούς στο πρωτάθλημα: από την Μπέτις και τους συμπατριώτες της από Ρεάλ. Αλλά μία από αυτές τις τέσσερις ήττες ήταν ακριβώς στο τελευταίο της παιχνίδι. Βέβαια ήταν στο Champions League στο Τορίνο. Έχοντας κερδίσει την Γιουβέντους 2:0 εντός έδρας, οι “στρωματάδες” απέτυχαν να διατηρήσουν το πλεονέκτημα και έχασαν στην Ιταλία 0:3. Φυσικά αποκλείστηκαν από το πρωτάθλημα. Αλλά τώρα μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Η Μπιλμπάο έχει σημειώσει κάποια πρόοδος στους δείκτες, αλλά αυτή η πρόοδος εκδηλώθηκε στους αγώνες εναντίον Έιμπαρ, Ουέσκα, Εσπανιόλ, ενώ όταν ήρθε η ώρα να παίξει ενάντια στη Βαλένθια η Ατλέτικ έχασε αμέσως. Ενάντια στην Μπαρτσελόνα οι Βάσκοι, η αλήθεια να λέγεται, έπαιξαν ισοπαλία στο πρώτο από τους πέντε πιο πάνω αναφερομένων τελευταίων αγώνων. Αλλά δεν νίκησαν, ισοπαλία… Επίσης δεν θα κερδίσουν και στους συμπαίκτες τους από τη Μαδρίτη.

Την τελευταία φορά η Αθλέτικ Μπιλμπάο κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτη πριν από 6 χρόνια. Έκτοτε, οι αντίπαλοι έχουν συναντήσει 13 φορές και 11 νίκες έχει σημειώσει η ομάδα από την πρωτεύουσα με 2 ισοπαλίες. Σίγουρα και αυτή τη φορά η ασημένια πρωταθλήτρια δεν θα μείνει χωρίς βαθμούς. Όσο για το σύνολο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ομάδα του «πάτους» εδώ και πολλές συνεχόμενες σεζόν, αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση, συνολικά οι «στρωματάδες» 6 φορές έπαιξαν το σύνολο είναι πάνω από 2,5 στο πρωτάθλημα. Και μόνο 2 από αυτές εκτός έδρας. Η στρατηγική του παιχνιδιού της είναι να σκοράρει ένα γκολ, αν είναι τυχερή κι άλλο και στη συνέχεια να σκοτώνει χρόνο παίζοντας στο κέντρο του πεδίου “ρόμβους” ναι “τετράγωνα”. Λόγου κούρασης μετά τον αγώνα στην Ιταλίας η ομάδα του Σιμεόν πιθανότατα θα παίξει σύμφωνα με αποδεδειγμένο σχέδιο. Για την απόδοση των Βασκικών  μίλησα παραπάνω, είναι αρκετά μέτρια. Και όλα μαζί είναι πιθανό τελικά να οδηγήσουν τουλάχιστον στο να μην χάσουν οι φιλοξενούμενοι σε όχι πολύ παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης + το σύνολο είναι κάτω από 2,35 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *