The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

mnlhhCUM5y_athletic_ok (Копировать)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπιλμπάο Στάδιο San Mamez

Το πρόγραμμα της Κυριακής του εικοστού όγδοου γύρου της La Liga θα ξεκινήσει στο Μπιλμπάο, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρόβλεψη για αυτήν τη συνάντηση βρίσκεται στον πόρο μας.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ποντάρει στο Κύπελλο Ισπανίας

Οι Βάσκοι ήταν πάντα άβολοι αντίπαλοι για οποιαδήποτε ομάδα, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα καταλαμβάνουν μόνο τη δέκατη θέση. Η διαφορά από τη ζώνη Eurocup αποτελεί έξι βαθμούς με ένα παιχνίδι σε αποθεματικό. Η νίκη σε έναν μόνο αγώνα μπορεί να κάνει τη σεζόν επιτυχημένη για την ομάδα· πρέπει να νικήσετε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ντέρμπι στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου. Ο κάτοχος του τροπαίου μπαίνει αυτόματα στο Europa League. Φέτος, οι Βάσκοι στοιχηματίζουν στην άμυνα και χάνουν λίγο, αν και σκοράρουν στο επίπεδο των αουτσάιντερ.

Τη τρέχουσα σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο παίζει σε μεσαίο επίπεδο, καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση του τουρνουά με 37 βαθμούς και μέτρια διαφορά τερμάτων 29:23. Μετά τις νίκες 4:1 επί της Βαγιαδολίδ και 1:0 επί της Βιγιαρεάλ, τα Λιοντάρια μπήκαν σε καραντίνα, μετά ακλούθησαν όμως ήττες 1:2 από την Αλάβες, 0:1 από την Οσασούνα και 1:2 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνονταν βαριά αυτή τη σεζόν

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο νίκησε τη Γρανάδα και τη Βιγιαρεάλ 3:1 στην κατηγορία, καθώς έπαιξε ισοπαλίες 2:2 με τη Βαλένθια, 1:1 με την Εσπανιόλ και 2:2 με τη Σεβίλλη. Ο υπερβολικός συμβιβασμός εμποδίζει τους «στρωματάδες» να αγωνιστούν για τη ζώνη του Champions League, τώρα είναι μόνο έκτοι με 45 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 31:21.

Η Ατλέτικο αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να αγωνιστεί για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ακόμη και η πρόκριση στην τετράδα είναι υπό αμφισβήτηση, επειδή οι «στρωματάδες» καταλαμβάνουν μόνο την έκτη θέση στο τουρνουά. Η διαφορά πίσω από το πρώτο κουαρτέτο αποτελεί μόνο ένα βαθμό. Οι παίκτες του Diego Simeone στο Champions League παίζουν με μεγαλύτερη επιτυχία, όπου ο σύλλογος έφτασε στους προημιτελικούς, έχοντας καταφέρει να νικήσει τον τρέχοντα κάτοχο του τρόπαιου τη Λίβερπουλ. Τέσσερις παίκτες μπορούν να χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου του João Felisch. Οι «στρωματάδες» θα προσπαθήσουν να στοιχηματίσουν στο Champions League, αλλά στην Πριμέρα είναι απαραίτητο να πιαστούν στην πρώτη τετράδα.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις μεταξύ αντιπάλων ένα απτό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των «στρωματάδων». Οι Μαδριλένιοι ήταν ισχυρότεροι στον πρώτο γύρο, νικώντας τον αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Η αναγκαστική παύση σίγουρα θα ωφελήσει την Ατλέτικο, οι φιλοδοξίες της οποίας σημαίνουν νίκη σε σχεδόν κάθε παιχνίδι. Η πρόβλεψή μου είναι οι φιλοξενούμενοι δε θα χάσουν με τη συνήθη ελάχιστη απόδοση για αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,82.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *