The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Έιμπαρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AthleticBilbao-Eibar-26.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαν Μαμές, Μπιλμπάο

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τον 21ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας θα ανοίξει το βασκικό ντέρμπι μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Έιμπαρ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, και γι’ αυτό είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν το μέγιστο στα εντός έδρας παιχνίδια. Επιπλέον, η Αθλέτικ Μπιλμπάο στη σύνθεση και δυνατότητες ξεπερνάει πολύ τη μέτρια Έιμπαρ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο αγώνας είναι ντέρμπι, βασική αντιπαράθεση.

Πολλές ισοπαλίες

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος Ισπανίας δεν έχασε ποτέ, αλλά και κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» μόνο δύο φορές:στις 22 Δεκεμβρίου εκτός έδρας την Μπέτις και στις εφτά Ιανουαρίου στην έδρα τους την Αλαβές. Εκτός από αυτές τις δύο νίκες σημειώθηκαν ισοπαλία με Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Χετάφε. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ισπανίας η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην 12η θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μόνο δύο βαθμούς λιγότερο από τη Θέλτα, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Έχασαν τη φόρμα

Η Έιμπαρ στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν κέρδισε ποτέ, χάνοντας εντός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο 0:1, παίζοντας ισοπαλία με τη Μάλαγα 1:1. Την ίδια στιγμή στο τουρνουά η Έιμπαρ εγκαταστάθηκε στην 8η θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι 28 βαθμοί, δύο περισσότεροι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εκτός έδρας η Έιμπαρ έπαιξε 9 αγώνες, στους οποίους σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 7:20.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα βελτιώνει τις εντός έδρας στατιστικές της, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλή κατάσταση, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν την ερχόμενη Παρασκευή. Η Έιμπαρ ανέβηκε αρκετά ψηλά στην κατάταξη του τουρνουά, η ομάδα του Mendilybar εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *