The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αζερμπαϊτζάν εναντίον Πορτογαλία: προγνωστικά για στοίχημα

Азербайджан-Португалия-07.09

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022– Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Την Τρίτη το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει, θα διεξαχθεί τρίτος προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ των ευρωπαϊκών ομάδων. Και πάλι όλα θα ξεκινήσουν στα ανατολικά, αυτή τη φορά στο Μπακού. Η Πορτογαλία θα έρθει εκεί για να επισκεφθεί το Αζερμπαϊτζάν. Υπάρχουν ελπίδες για τους γηπεδούχους να ξεπεράσουν το grand;

Το Αζερμπαϊτζάν επιτέλους κέρδισε τον πρώτο βαθμό σε αυτήν την επιλογή

Στη «χώρα της φωτιάς» αρέσει να καλεί «βαριάγ» στη θέση του τεχνικού της εθνικής ομάδας. Ο Gianni de Byazi εργάζεται αυτή τη στιγμή στο Μπακού. Φαίνεται ότι η επιλογή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο Ιταλός έφερε τη μέτρια Αλβανία στο Euro. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί ξανά με τις μέτριες δυνατότητες προσωπικού της ομάδας της Καυκάσιας. Ναι, τον Μάρτιο το Αζερμπαϊτζάν πολέμησε με αξιοπρέπεια, χάνοντας μόνο με 1 γκολ διαφορά τόσο από την Πορτογαλία (υπήρχε μόνο το αυτογκόλ του Μεντβέντεφ), όσο και από την Τουρκία και τη Σερβία (από 1-2), αλλά τελικά δεν κερδίζεις βαθμούς για αυτό. Το ίδιο σκορ επαναλήφθηκε με το Λουξεμβούργο την 1η Σεπτεμβρίου, το οποίο ήταν ήδη πλήγμα για τις φιλοδοξίες. Αλλά μετά παραλίγο να συμβεί μια αίσθηση στο Δουβλίνο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ «στα αποδυτήρια», αλλά ο Ντάφι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό.

Η Πορτογαλία θα έρθει στο Μπακού χωρίς το βασικό της αστέρι

«The Chosen» παραλίγο να ντροπιάσουν τον εαυτό τους στο παιχνίδι την 1η Σεπτεμβρίου όταν φιλοξενούσαν την Ιρλανδία και για μεγάλο χρονικό διάστημα τα φαβορί δεν κατάφερνε τίποτε. Και ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον νεαρό τερματοφύλακα των αντιπάλων. Ενώ το αουτσάιντερ κατάφερε όχι μόνο να αντεπιτεθεί, αλλά σκόραρε ακόμα και το γκολ του. Λίγο δεν έφτασε στους Ιρλανδούς, ο Κριστιάνο έδειξε ότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης σε μια καίρια στιγμή. Κατάφερε να σημειώσει διπλό, σκοράροντας στο 89ο και το 96ο λεπτό. Έχοντας φέρει τη νίκη, ο superforward δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και έλαβε κίτρινη κάρτα και μαζί της την απαγόρευση για 1 επίσημο αγώνα. Ο βετεράνος δεν έμεινε καν για περαιτέρω προπόνηση, αφού είχε ζητήσει άδεια για να πάει στη Μάντσεστερ. Χωρίς τον αρχηγό τους, οι Πορτογάλοι ήταν πολύ σίγουροι απέναντι στο Κατάρ, κερδίζοντας με σκορ 3-1. Αλλά ήταν μόνο φιλικός.

Προηγούμενοι αγώνες

Το Αζερμπαϊτζάν μπορεί να θυμηθεί το 1999 όταν σημείωσε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Η Πορτογαλία κέρδισε τους υπόλοιπους 6 αγώνες. Αν και την άνοιξη οι τότε ακόμα πρωταθλητές της Ευρώπης κέρδισαν μόνο χάρη στο αυτογκόλ.

Πρόβλεψη

Είναι σαφές ότι η Πορτογαλία πρέπει να κερδίσει, αλλά οι δυνάμεις της δεν είναι απεριόριστες. Και οι γηπεδούχοι είναι απίθανο να προσπαθήσουν να επιτεθούν. Προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *