The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ Λάρνακας εναντίον Μίντιλαντ: προγνωστικά για στοίχημα

АЕКЛарнака-Мидтъюлланн-26.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, 6:30 μ.μ.

AEK Αρένα – Γεώργιος Καραπατάκης

Όλο τον Ιούλιο, μάλιστα, πραγματοποιούνται προκριματικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα πρώτα ονόματα των συλλόγων που πέρασαν στον επόμενο γύρο. Στη Λάρνακα η τοπική ΑΕΚ θα προσπαθήσει να είναι ανάμεσα στις τυχερές, φιλοξενώντας τη Μίντιλαντ. Θα τα καταφέρουν όμως οι Κύπριοι με τους δυνατούς Δανούς; Το αναλυτικό τμήμα του site δημοσίευσε πρόβλεψη για τον καθοριστικό αγώνα στις 26 Ιουλίου 2022.

Η ΑΕΚ Λάρνακας στη Δανία ξεκίνησε τη νέα σεζόν

Η ομάδα ονομάστηκε φυσικά προς τιμή των «συμπαικτών» από την Αθήνα. Αλλά και σε επίπεδο Κύπρου, οι «κιτρινοπράσινοι» δεν ήταν ποτέ μεγιστάνες. Βέβαια η ιστορία είναι σύντομη: το έργο ιδρύθηκε μόλις το 1994, ωστόσο, λόγω της συγχώνευσης ήδη υπαρχουσών ομάδων. Σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές στο Κύπελλο και μία φορά το Σούπερ Καπ. Όμως το τίτλο στο πρωτάθλημα δεν μπορούσαν να κερδίσουν, το μέγιστο που ήταν η 2η θέση. Στο τμήμα 2015-2019 κατάφεραν να κερδίσουν το ασήμι τέσσερις φορές. Μετά από μια παύση, στην τελευταία κλήρωση κατάφερα να ξαναγίνουν ασημένιοι πρωταθλητές της χώρας. Αυτό τους επέτρεψε να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επιτυχίες υπάρχουν στον διεθνή χώρο: δύο φορές, το 2011 και το 2018, οι Κύπριοι αγωνίστηκαν στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Και τώρα έκαναν το ντεμπούτο τους στο Champions League. Στη Δανία κατάφεραν να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αν και ο αντίπαλος ήταν σαφώς πιο δυνατός σε αυτό το ζευγάρι.

Η Μίντιλαντ τελευταίο καιρό παίζει συχνά στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Οι «λύκοι» ήταν εθνικοί πρωταθλητές τρεις φορές την τελευταία δεκαετία. Βέβαια την τελευταία φορά ήταν το 2020, μετά από αυτό, το φιλόδοξο έργο κατέλαβε τη 2η θέση δύο φορές. Αλλά την άνοιξη κατάφεραν να προσθέσουν στο «ασημένιο» ένα τίτλο στο κύπελλο, το 2ο στην ιστορία. Οι Δανοί μπορούν να δείξουν τον εαυτό τους καλά στη διεθνή σκηνή. Το 2020 έπαιξαν για πρώτη φορά στον βασικό γύρο του Champions League. Εκεί ήταν 4οι, αλλά φάνηκα αντάξιοι με φόντο Λίβερπουλ, Αταλάντα και Άγιαξ. Στην τελευταία κλήρωση, η Μίντιλαντ έπαιξε στον βασικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα μπήκε στα πλέι οφ. Αν και μόνο στο League of Conferences, και μάλιστα εκεί σημειώθηκε ήττα από τον πρώτο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ. Τώρα, μετά την εντός έδρας συνάντηση, κερδήθηκε μόνο ισοπαλία. Επιπλέον, παρά τις πολλές ευκαιρίες, οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ και είναι καλό για τους Δανούς που ο αρχηγός τους, Σβιαττσένκο, κατάφερε τουλάχιστον να φέρει το τελικό 1-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 19 Ιουλίου οι ομάδες έπαιξαν τον πρώτο τους αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο στη Λάρνακα.

Πρόβλεψη

Η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή εκτός έδρας, αλλά αυτό είναι απίθανο να ξανασυμβεί. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των φιλοξενούμενων στον καθοριστικό αγώνα (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *