The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АЕК (Копия)

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ– Όμιλος Ζ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Θα υπάρξουν πολλές ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις την Πέμπτη – ολόκληρος ο 2ος γύρος του Europa League διεξάγεται σε 1 ημέρα. Μεταξύ των πρώτων, η ΑΕΚ θα παίξει τη μονομαχία με την Λέστερ. Massimo Carrera εναντίον Brendan Rogers – τι να περιμένετε από μια τέτοια μονομαχία;

ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να σώσουν την τελευταία σεζόν με την πρόσκληση του πρώην τεχνικού της Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Ιταλός κατάφερε να ανεβάσει την ενδεκάδα του στην 3η θέση, η οποία εξασφάλισε τη θέση στο Europa League. Έχοντας μια καλή αρχή στη νέα κλήρωση, οι Έλληνες, πρώτα απ’ όλα, μας εξέπληξαν ευχάριστα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ακόμη και με την Σανκτ Γκάλλεν δεν ήταν καθόλου φαβορί, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν στην Ελβετία. Και, το πιο σημαντικό, στον αποφασιστικό γύρο της επιλογής του Europa League, η ΑΕΚ κατάφερε να νικήσει με έντονο στιλ την αρκετά έμπειρη και αστρική Βόλφσμπουργκ. Οι Ουκρανοί, Chygrynskiy και Shakhov έπαιξαν πλήρη αγώνα ενάντια στους Γερμανούς. Προσπάθησαν επίσης να βοηθήσουν να αντισταθούν στην Μπράγκα στην Πορτογαλία την περασμένη Πέμπτη. Αλλά εκεί οι «δικέφαλοι αετοί» φαίνονταν καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να αντέξουν μέχρι το διάλειμμα. Και στο τέλος, οι «αρχιεπίσκοποι» έφεραν το σκορ στο 3:0.

Η Λέστερ χρησιμοποιεί διαφορετικές ομάδες στην Premier League και στο Europa League

Οι «αλεπούδες», φυσικά, δεν αλλάζουν εντελώς τη σύνθεση. Φαίνεται ότι ο Κάσπερ Σμάιχελ  είναι απλώς αναντικατάστατος και αυτός κατάφερε να εξουδετερώσει τις επικίνδυνες στιγμές της Ζοριά στην αρχή του πρώτου γύρου. Αλλά εμφανίστηκαν επίσης αντικαταστατοί εναντίον των Ουκρανών, για παράδειγμα, ο Christian Fuchs, ο οποίος βοηθούσε την ομάδα να κερδίσει εντυπωσιακά τίτλο στο πρωτάθλημα ακόμη υπό τον Ranieri, ή ο Maddison, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο υποσχόμενους μεσαίους στην Premier League πριν από ένα χρόνο, αλλά τώρα πρόκειται κυρίως να αντικαταστήσει. Ο ήρωας της συντριπτικής νίκης επί της ομάδας του Βίκτωρ Σκρίπνικ ήταν ο Κελέτσι Ιχεανάτσο, στην αρχή βοήθησε δύο φορές και έπειτα έβαλε το τελικό σκορ. Για σύγκριση: στην Πρέμιερ Λιγκ ο Νιγηριανός στη Λέστερ, παίζοντας από το 2017, δεν έχει σκοράρει ούτε δέκα γκολ όλο τον καιρό. Τώρα ο σύλλογος έπαιξε μόνο την Κυριακή εναντίον της Άρσεναλ. Φυσικά, περιμένουμε έναν νέο γύρο αλλαγών από τον Ρότζερς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ Σίτι, για όλη τη θέση της θρυλικής πρωταθλήτριας της Premier League, έχει παίξει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό λίγες φορές στην ιστορία της. Έτσι οι «αλεπούδες» όχι μόνο με την ΑΕΚ, με καμία ελληνική ομάδα δεν έχουν παίξει ποτέ.

 

Πρόβλεψη

Ο Ρότζερς με τη σύνθεση στον πρώτο γύρο έδειξε ότι δεν φτύνει και εντελώς το Europa League. Εκείνοι που θα βγάλει στην Αθήνα θα πρέπει να κερδίσουν τη νίκη (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *