The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΕΚ εναντίον Ζοριά Λουχάνσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АЕК (Копия)

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 4η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

Στις 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου των ομίλων του Europa League, θα συναντήσουν η AEK με τη Ζοριά Λουχάνσκ, πρόβλεψη για τον αγώνα των αουτσάιντερ του Ομίλου Ζ έχουν προετοιμάσει οι αναλυτές μας.

Οι Έλληνες έχουν ακόμα πιθανότητες για πλέι-οφ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στην φάση των ομίλων με δύο ήττες, οι οποίες μείωσαν απότομα τις πιθανότητες της ομάδα να μπει στα πλέι-οφ. Μόνο στον τρίτο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει τη Ζοριά. Τα πράγματα πάνε καλά στο πρωτάθλημα, όπου ο σύλλογος βρίσκεται στην τέταρτη θέση μετά από εννέα γύρους, η διαφορά από τους δύο ηγέτες είναι μόνο τρεις βαθμοί. Να υπενθυμίσουμε ότι οι «δικέφαλοι» εκπαιδεύονται από τον Massimo Carrera, γνωστό στους Ρώσους οπαδούς. Δεδομένου ότι η διαφορά από τη δεύτερη Μπράγα είναι τρεις βαθμοί, οι πιθανότητες αποχώρησης από τον όμιλο παραμένουν. Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος νίκησε τη Λάρισα με σκορ 4:1.

Η Ζοριά Λουχάνσκ ξέχασε τη γεύση των νικών

Η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει 4 αγώνες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά και αυτό είναι ήδη ένα μήνα. Στο Europa League όλα είναι ήδη ξεκάθαρα, χωρίς να κερδίσουν βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, οι πιθανότητες για τα πλέι-οφ παραμένουν μόνο θεωρητικές. Η ομάδα είναι πραγματικά πιο αδύναμη από τους ανταγωνιστές της και αξίζει την τελευταία θέση στο κουαρτέτο. Το κλαμπ δεν είναι εντυπωσιακό ούτε στο ουκρανικό πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας μόνο την ένατη θέση, η διαφορά από τους 4 πρώτους είναι 5 βαθμούς, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Zοριά έχει χάσει κάποιον πυρήνα, η ομάδα καταρρέει πιο εύκολα μετά τα γκολ που δέχεται, δεν υπάρχει πια θέληση να κερδίσει. Είναι δύσκολο να οικοδομηθεί μια ισχυρή ομάδα όταν η σύνθεση αλλάζει πολύ κάθε χρόνο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αυτό το Europa League, ακόμη παίζοντας εντός έδρας η Ζορία έχασε χωρίς ευκαιρία στον πρώτο γύρο με σκορ 1:4. Εδώ εκδηλώθηκε η διαφορά στην τάξη των αντιπάλων, εκτός αυτού, η ουκρανική λέσχη δεν έχει σταθερό ρόστερ.

Πρόβλεψη

Οι Έλληνες θα έχουν περισσότερα κίνητρα σε αυτή τη συνάντηση, η Ζοριά Λουχάνσκ έχει ήδη συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν έχει τίποτα να πιάσει στο Europa League. Ο αγώνας πρέπει να πραγματοποιηθεί με πλεονέκτημα της γηπεδούχου, αν και οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να πολεμήσουν. Οι παίκτες του Viktor Skripnik φαίνονται εξαιρετικά βαριοί και επομένως τα αποτελέσματα είναι έτσι. Θα πάρουμε τη σαφή νίκη της ΑΕΚ εδώ, οι Έλληνες πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΑΕΚ με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *