The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγιεγιαβάντι εναντίον Rakhine United: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Айеявади-РакхайнЮнайтед-25.03b

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μιανμάρ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 11:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Yangon United Sports Complex

Ο δέκατος γύρος του πρωταθλήματος Μιανμάρ θα μας δώσει μια περίεργη αναμέτρηση μεταξύ Αγιεγιαβάντι και.

Αγιεγιαβάντι

Η Αγιεγιαβάντι θεωρείται μία από τις πιο ρεαλιστικές ομάδες του πρωταθλήματος Μιανμάρ, όπως αποδεικνύεται από τους πρόσφατους αγώνες της με τη Νότια Μυανμάρ (2:1), την Χιν Γιουνάιτεντ (1:0), την Γιαντάναρμπον (1:1), την Χανταρβάδι (1:0), την Γιανγόν Γιουνάιτεντ (1:0). Αυτή η προσέγγιση αποδίδει, οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 23 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 10:3.

Ρακίν Γιουνάιτεντ

Την προηγούμενη μέρα η Rakhine United νίκησε την Sikayn United με σκορ 2:1, εδραιώνοντας έτσι την έκτη θέση με 15 βαθμούς και μέτρια διαφορά τερμάτων 8:5. Ωστόσο, πριν από αυτό, έκανε λάθη τέσσερις φορές στη σειρά. Ως αποτέλεσμα, ισοπαλίες 0:0 με τη Chin United, 1:1 με Magwe και 1:1 με Zvekapin, καθώς και ήττα 0:1 από την Yangon.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι διάσημες για τις αξιόπιστες άμυνες τους και, κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι στη προσωπική συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *