The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αγγλία (19) – Γερμανία (19): πρόβλεψη για τον αγώνα

EnglandU19-GermanyU19-09.07

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19

Τόπος διεξαγωγής: “David Petriashvili,” Τιφλίδα

Ημερομηνία αγώνα: 09/07/2017 07:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Το ερχόμενο Σάββατο στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19   η εθνική Αγγλίας U-19 θα παίξει εναντίον της γερμανικής εθνικής U-19. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τα νέα «λιοντάρια» ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η γερμανική εθνική ομάδα U-19 στο επερχόμενο παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χάσει, ακόμα και η ισοπαλία μπορεί τελικά να γίνει για τους «αετούς» αποκλεισμός από το τουρνουά.

Οι ηγέτες του ομίλου Β

Η εθνική Αγγλίας U-19 έπαιξε στο τρέχοντα Euro U-19 δύο αγώνες, τα νέα «λιοντάρια» πρώτα νίκησαν την εθνική Βουλγαρίας U-19 με σκορ 2:0, και στη συνέχεια, οι Βρετανοί ήταν ισχυρότεροι από την εθνική ομάδα Ολλανδίας U-19. Για να κερδίσει τελικά στον όμιλο Β η εθνικής της Αγγλίας U-19 θα αρκεστεί και με ισοπαλία στο επερχόμενο παιχνίδι εναντίον των νεαρών Γερμανών.

Μόνο νίκη

Ενώ η εθνική Γερμανίας U-19 δεν θα ικανοποιηθεί με την ισοπαλία, ακόμη και η νίκη επί της Αγγλίας U-19 δεν είναι σίγουρο ότι εγγυάται την πρόκριση αυτής της ομάδας στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Τώρα στο ενεργητικό τους οι νέοι Γερμανοί έχουν μόνο τρεις βαθμούς μετά από δύο γύρους. Η εθνική της Γερμανίας U-19 έχασε από την Ολλανδία U-19 με σκορ 1:4, αλλά κέρδισε τους νέους Βούλγαρους με αποτέλεσμα 3:0. Τώρα, στο επερχόμενο παιχνίδι για τους Γερμανούς είναι επιθυμητό να κερδίσουν τους Βρετανούς, και όσο γίνεται με μεγαλύτερο χάντικαπ.

Πρόβλεψη

Το ποδόσφαιρο των νέων είναι γεμάτο από αισθήσεις, λίγοι αναμένανε ότι οι νέοι Ολλανδοί θα μπορέσουν να νικήσουν συντριπτικά τους νέους Γερμανούς, αλλά για τη γερμανική εθνική ομάδα U-19 το τρέχον Euro U-19 δεν έχει τελειώσει ακόμα, στο επερχόμενο παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσει την εθνικής Αγγλίας U-19. Σε αυτό το ζεύγους το στοίχημα στους νέους Γερμανούς φαίνεται μια καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γερμανίας U-19  δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *